onsdag 17. desember 2014

TT-taxi er virkelig en god løsning!

Som jeg fortalte sist, ble det litt mye styr med den forrige bloggposten min, siden den måtte rekonstrueres og legges ut på nytt. Men alt er heldigvis  i orden nå. I går kveld var jeg på julebord med ULFF, veldig hyggelig restaurant på Aker Brygge og koselige deltakere, om enn litt travel betjening på restauranten.

Akkurat når det gjelder sammenkomster i Oslo, enten det er venninnetreff, foreningsmøter eller andre ting, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten TT-kortet mitt. Jeg har det også ja, selv om jeg har HC-bil. Det er ikke alle som helt skjønner det der altså, så da kan jeg kanskje prøve å forklare litt om dette med TT-taxi.

Det er ikke alltid jeg er frisk nok til å kjøre bil. Dersom jeg har mye vondt kan jeg i tillegg til konkrete smerter, være litt ukonsentrert. Smerter er noe av det her i livet som ikke kan planlegges i noen særlig grad, annet enn å forsøke å ta det  jeg skal eller bør når det gjelder blødermedisin. Men jeg vil jo aller helst bruke bilen til vanlig og komme meg rundt på egenhånd. Det gir en frihetsfølelse, synes jeg, og den vet jeg å sette stor pris på!

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er spesielt glad i eller flink til å kjøre bil og parkere inne i selve Oslogryta, men det er det jo mange som ikke er. Men friske personer har kanskje i større grad mulighet til å reise kollektivt. Selv med Handicap-tillatelse kan parkering i Oslo være helt håpløst, og vanskelig å finne plass. Gateparkering er jeg ikke spesielt glad i med min store bil. I tillegg er det jo sånn at selv folk med handicap-bil må jo kunne unne seg å ta en tur på byen uten bil, og ta seg et lite glass vin i ny og ne, uten å bli ruinert av vanlig taxi.
Jeg vet at mange ikke skjønner disse tingene altså. Du trenger ikke forstå det heller, egentlig. Det bare er sånn.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Ah, så koselig med julebord. Håper det var like bra som det høres ut som :) Jeg er glad for den frihetsfølelsen kortet gir. Slikt heier vi på. Klem.

  SvarSlett
 2. Hei hei, ja julebordet var koselig det! Var vel litt mer en juleavslutning og ikke et stort julebord da, men koselig og hyggelig var det uansett.

  SvarSlett
 3. Kjekt med sånne sammenkomster. Har vært på julebord med gamlejobben, og lurer litt på om jeg skal lage en ekstra delikat lunsj en dag til meg selv her på hjemmekontoret - hehe, men ved nærmere ettertanke, som det vel heter så fint, så blir det nok ekstra jode lunsjer hele julen uten at jeg kaller det noe spesielt :)

  SvarSlett
 4. Hei hei, litt sen respons fra meg i dag. Så hyggelig med julebord med gamlejobben da! Ja, helt enig; Lag deg en skikkelig julelunsj og kall det firmafest :-)

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)