torsdag 12. februar 2015

Bursdagsfeiring med overraskelser!

Nydelig blomsterbukett fra en av
mine venner!
Da er jeg tilbake på bloggen igjen, etter et par dagers pause. Ikke for det, jeg har hatt masse å drive med. Tirsdag var den store kakebakedagen her hjemme, ettersom jeg skulle feire bursdag med familien på onsdagen. Jeg bakte ostekake, og selv om jeg har bakt den mange ganger før, krever det en del konsentrasjon ettersom det hele må gjøres i mange etapper, og i riktig rekkefølge. Jeg fikk likevel tid til å hente et av brilleparene jeg ventet på, som jeg også nevnte i kommentarfeltet sist. Måten jeg gjorde det på var at jeg lagde kakebunnen om morgenen og satte den i kjøleskapet til kjøling imens jeg dro og handlet. Deretter lagde jeg resten av kaken da jeg kom hjem.

Blomsterbud på døren fra Finn Schjøll sin butikk på bursdagen min var en stor overraskelse! Det var en av mine venner som hadde sendt meg en nydelig blomsterbukett, utrolig hyggelig! Den ble beundret stort av hele familien! Og det er som kjent mye god helse i hyggelige overraskelser og noe pent å se på!

Husker du forresten at jeg fortalte at jeg hadde fått en konfekteske til jul av kunstnernaboen, og prøvde å utfordre meg selv ved å spare den flotte sjokoladeesken til bursdagen min? Vel, jeg greide det! Men da jeg tok den inn i stuen til familien som ventet, og åpnet den, var det plutselig ikke så festlig som det skulle. Av en eller annen grunn mistet jeg hele den store konfektesken i gulvet! Det var en ikke morsom overraskelse, og anbefales ikke! Nå var det jo ganske så rent på stuegulvet mitt akkurat da, ettersom det nettopp var blitt vasket, men likevel... Å miste den esken var jo ikke veldig morsomt, men man kan jo le av det i ettertid. Det sies jo i det minste at en god latter forlenger livet! Som jeg sa i ettertid; Det hadde vært verre om det var ostekaken min som hadde gått i gulvet!

Ellers så fikk jeg en flott kaffemaskin som lager kaffelatte, men det tar nok litt tid før jeg har lært den skikkelig. Vi lagde kaffe på bursdagsfeiringen min for å teste den ut, og det var veldig flott! God kaffe ble det også! Men som sagt, jeg må se litt mer på det. Som du skjønner sto overraskelsene i kø på feiringen av min 45 års- dag! Kanskje jeg kommer tilbake til mer sladder fra den dagen senere! Nå må jeg se å komme meg tilbake til hverdagen igjen! Håper at du henger med!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med overstått feiring! Vannmann er best! Så nydelig blomsterbukett du fikk! Måtte jo le av det med konfekten, og ja, godt det ikke var kaken. Jeg skal innrømme at jeg faktisk mistet en kake i gulvet engang. Det verste var vel at det var ikke hjemme hos meg selv, og det var en annen gjest som hadde bakt den og tatt den med. Akk ja. Det var heldigvis flere kaker å ta av, men litt flaut var det selv om jeg hadde noe å skylde på - som jeg ikke går nærmere inn på :)

    Da er det bare å nyte mange gode øyeblikk i det nye året ditt!

    SvarSlett
  2. Hei hei! Jo, takk for det! Jaja, sjokoladen fikk en litt brå start, men den gikk ned for det! Det var kanskje en slags straff for at jeg hadde latt den kjede seg i kjøleskapet helt siden jul! :-)

    Ellers hadde jeg et sånt kakedrama en påske for lenge siden. Jeg hadde bakt marsipankake for aller første gang, og gjort meg flid med å farge marsipanen gul og pynte grundig. Fant ut at vi måtte fotografere kaken før vi startet. Etter at bildet var tatt, skjedde det noe som jeg nesten ikke husker en gang, men det var en rekke uheldige omstendigheter som gjorde at et glass tror jeg det var ble knust over kaken. Vi forsøkte å plukke glassbiter og fjerne marsipanen, men kom til at vi ikke våget oss på å spise den. Dette er en del år siden, men ja; til skrekk og advarsel! Og tross alt; Vi hadde jo greid å få tatt bilde :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)