mandag 9. mars 2015

Allergi eller blødning - Kanskje begge deler?

Jeg er veldig glad for at jeg endelig er kvitt den nyreblødningen som herjet meg nettopp. Men jeg er ikke før kvitt et helseproblem, så kommer neste.
I dag var jeg på shopping. Ok, ikke sånn shopping-shopping som du sikkert tenker på nå, men en tur på apoteket for å få tak i en øyesalve. Jeg vet ikke om det er allergi jeg har pådratt meg eller hva det er, men noe er det i alle fall. Jeg har klødd sånn i det ene øyet at det er blitt skikkelig rødt, og i tillegg renner det litt. Bildet til høyre ble tatt i går. Forsøkte å smøre AloeVera på i går for å roe problemet. Jeg har skrevet om en gang Aloe Vera hjalp meg, i et tidligere innlegg også.

Denne gangen hjalp det også en del, men det var tydelig at det måtte kraftigere saker til, ja. Jeg er litt usikker på om øyet ble så rødt fordi det satte seg en blødning i det, jeg tar jo de intravenøse medisinene mine uansett jeg, så det er litt vanskelig å si. Det er litt av problemet med blødersykdommen min; jeg vet ikke alltid om helseproblemer er på grunn av den, eller innimellom på tross av den. Med det mener jeg at det noen ganger kan være litt vanskelig å vite om ting henger sammen med sykdommen eller ikke, eller om sykdommen kan være medvirkende til å forsterke symptomene. Det er jo ganske vanlig med allergi på øyet hos folk flest, som resulterer i at man klør i øyet og at det derfor blir litt sårt og rødt. Spørsmålet for min del er om det ut ifra det igjen kan danne seg en blødning i neste omgang. Derfor er jeg spent på den øyesalven jeg har kjøpt, håper at den vil hjelpe. Håper at dette vil ordne seg i løpet av et par dager.

Nå vil jeg i det hele tatt veldig gjerne snart ha litt pusterom fra store og små helsemessige utfordringer, og få gjort det jeg egentlig hadde på programmet.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette


 --------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Huff da! Uansett hva det er, så er det bare å håpe på at det går snart over. Ikke lett å la være å klø tilbake, kanskje du må bruke håndjern eller no? :)

    SvarSlett
  2. He he, takk for tipset. Og jo takk, det går mye bedre nå. Øyesalven fra i går fungerte, det røde er ikke så rødt lenger, selv om det klør litt enda. Det var nok ingen blødning denne gangen. Så jo da, det går seg til :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)