fredag 6. mars 2015

Fra ekstra medisiner til vårdugnad!

Vårlig skribentkjøkken!
Det er slett ikke alltid man er i form til å skrive, det gjelder for meg som for alle andre. Er jeg bra nok til å sitte ved PC'en, sitter jeg og finpusser på egne tekster, enten det er på bloggen eller andre skriveprosjekter, eller jeg leser andre blogger. Eller kanskje jeg deler noen av mine tidligere bloggposter som ikke er delt enda, samt surfer rundt på sosiale medier.


Det ble ikke så aller verst, verken rent helsemessig eller værmessig i dag. Jeg måtte som jeg fortalte sist ta ekstra medisiner i går, selv om jeg altså tok det onsdag også og egentlig skal holde meg til tre ganger i uken. Men er man nødt, så er man faktisk det. Og det var nok derfor helsen ble litt bedre. Hadde familiebesøk på formiddagen, og det ble faktisk en liten vårdugnad, vi hang opp vår/sommergardiner på kjøkkenet og tok ut verandamøblene! Altså, jeg var jo ikke helt i form, så det var besøket mitt som ordnet det meste av dette, altså. Jeg bare deltok litt, jeg, samt hadde vasket gardinene på forhånd.

Veldig deilig å finn frem våren, om enn kanskje en smule tidlig å ta ut de møblene ja, jeg ser det... Håper ikke at de snør ned, for å si det sånn! Tviler på det altså, men. I så fall skal jeg avlegge rapport i et senere blogginnlegg :-)


Ellers sysler jeg med noen andre prosjekter også, som det også har vært mest finpussing og endring på de i det siste. Sa jeg at jeg sendte inn en tekst jeg jobbet med til et eksternt prosjekt for en stund siden? Vel, jeg venter på tilbakemelding fra det også.


Takk for at du følger bloggen min!

2 kommentarer:

  1. Hei! Prøvde å kommentere i går kveld, men det virket ikke. Det hjalp nok at pc'en min fikk en god natts søvn :)

    Så flott med vår! Godt med hjelpere, dere hadde helt sikkert en hyggelig økt - alle er jo glade i våren :)

    Spennende med alle disse tekstene som er i systemet. Håper du får noen napp, det er jo litt greit å liksom avslutte noen prosjekter innimellom. Her er det litt idétørke fremdeles. Skriver litt hver dag, men på andre saker enn jeg egentlig hadde tenkt. God vår!

    SvarSlett
  2. Hei, spennende med tekster i systemet ja, helt klart! Jeg synes av og til det er spennende jeg, og plutselig finne seg selv skrivende på helt andre tekster enn man hadde planlagt. Det tyder på at man kan være kreativ, og ta ting litt på sparket der og da, og lever seg fort inn i det man driver med. Synes bare du skal fortsette med det. De beste tekstene blir ofte de man skriver spontant og ikke planlegger i hjel... :-) Stå på!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget?