torsdag 1. oktober 2015

Flott solnedgang litt tidligere i kveld!

Kveldsbilde tatt fra vernadaen.
Bilde tatt fra min veranda litt tidligere i kveld.
Kjære leser!

Den første oktoberkvelden har vært ganske flott. Altså, da mener jeg flott på den måten at jeg hadde veldig flott solnedgang-himmel å fotografere utenfor blokken. Det var tydeligvis flere enn meg som hadde tenkt akkurat det samme, ifølge Facebook-oppdateringene med solnedgang-bilder som kom i etterkant. Og jeg kunne jo ikke dy meg jeg heller, så jeg la ut et bilde i dag, jeg også, som du også ser her.

Ellers har denne dagen vært ganske vanlig. En litt sånn hverdag hvor man forsøker å få unna påbegynte prosjekter og gjøre litt vanlige ting.

Får vel snart køye vel, jeg får medisinleveranse av posten fra sykehusapotekene på døra i morgen tidlig. Vet aldri helt når de kommer, men ba dem i hvert fall komme litt tidlig på dagen, sånn at ikke hele dagen går med til venting. Så får vi se da :-)

Vi høres!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

  1. Ah, det var så vakkert i kveld. Himmelen var rød og strålende og jeg er takknemlig for å ha fått det med meg. :)

    SvarSlett
  2. Ja det var en utrolig vakker solnedgang i går. Jeg var på nippet til å ta meg en tur ut, men måtte nøye meg med å beundre himmelen fra vinduet. Var jo ikke så verst det heller, da :)

    SvarSlett
  3. Hei, til begge to! Tusen takk for fine tilbakemeldinger! Glad for at dere fikk med dere den nydelige solnedgangen, men det skulle vel godt gjøres å ikke se den, kanskje :-) Utrolig at man kan ha så fine naturlige malerier utenfor vinduet - helt gratis!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)