tirsdag 16. februar 2016

Bare en liten oppdatering!

Kjære leser!

Tror det kun blir et lite innlegg på bloggen min i dag, ettersom jeg er litt trøtt. Det har heller ikke skjedd så mye siden sist. Som jeg fortalte fikk jeg meg en iPad, så jeg har brukt litt tid på å gjøre meg litt kjent med den. Når man får nye venner trenger man litt tid på å bli kjent, ikke sant? Nettopp! Jeg gleder meg til å ta den enda mer i bruk i forbindelse med skriving, blogging og sosiale medier!


Ellers er ting ganske ved det vanlige, jeg har fulgt opp sykdom med medisinering som jeg skal, og jeg har kommet meg tilbake til hverdagen etter bursdagsutskeielsene mine.

Jeg tenker jeg heller får skrive et lengre blogginnlegg en annen dag, når jeg kanskje har mer å fortelle. Egentlig var det jo greit med noen rolige dager også, det må jo ikke alltid skje så mye!


Sov godt!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

6 kommentarer:

 1. Du får nytte dagen til rolige timer på sofaen med iPaden! Kommenterte nettopp det forrige innlegget. Ha en avslappende dag, fint å unne seg det iblant! Nye ideer kommer også lettere når man stenger av alt det man fokuserer på sånn til daglig :)

  SvarSlett
 2. Takk for det! Litt skal jeg nok få gjort i dag, har konkrete ting å gjøre i forbindelse med skribentforeningen ULFF, og et par andre ting. Vi høres!

  SvarSlett
 3. Takk for det, Fivrelden! Alltid spennende med noe nytt :-)

  SvarSlett
 4. Absolutt og som aktiv skriver behøves gode verktøy.

  SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)