onsdag 17. februar 2016

Oppdaterer gamle tekster og diskuterer skriving.

I går kveld leste jeg gjennom noen gamle, upubliserte tekster jeg fant i en gammel ringperm her. Jeg  tenker at her kunne det være spennende med en oppdatering. Noen av dem er opprinnelig ferdige, men tenkt i en helt annen sammenheng (les: gammelt skoleprosjekt), og det andre er i og for seg ferdig slik det fremstår, også det skoleprosjekt, og jeg tenkte at dersom jeg utdyper en del av dette og omskriver litt, kan det kanskje bli en god historie av det?

Jeg synes alltid det er best når skriveprosjektene kan brukes til noe, enten det er å sende dem noe sted, eller legge dem ut på mitt nettområde på nettsiden til ULFF eller på bloggen min. Eventuelt noe helt annet. Det er mange muligheter!

Ellers så har jeg sittet og chattet litt med en annen blogger i dag, veldig koselig! Det er inspirerende og hyggelig å chatte litt og utveksle meninger med folk som er interessert i litteratur og skriving!


Jeg hadde opprinnelig tenkt å legge ut en eldre tekst her nå, eventuelt bare et utdrag fra den, men jeg ser jeg må bearbeide den litt, så jeg kommer nok tilbake til den en annen dag.

Hvordan har din dag vært?Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Takk for en kjepehyggelig prat :) Ha en strålende helg.

    SvarSlett
  2. Takk for det, Fivrelden! Kos deg i helgen, du også :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)