torsdag 12. mai 2016

Mulig medvirkning i nytt prosjekt.

Kjære leser!

Jeg vet at jeg har antydet et nytt mulig prosjekt, men det ble litt tidlig i prosessen å gå nærmere inn på det her på bloggen der og da, men jeg skal forsøke å si litt kort om det nå. Om enn fremdeles en smule innpakket. Fra min side ser ikke dette ut til å bli et stort prosjekt, men jeg er i alle fall med, og jeg tror det er det viktigste!

For en liten stund siden fikk jeg en henvendelse angående et prosjekt som er under arbeid, og som man ville inkludere meg i. Jeg syntes det var veldig hyggelig - og spennende! Jeg visste egentlig om det prosjektet fra før, men regnet med at det toget var gått.

Jeg svarte så godt jeg kunne på henvendelsen - følte etterpå at jeg skulle ha strukturert den mailen litt bedre, men ok. Jeg ble vel litt ivrig i farten. Fikk i alle fall frem mine synspunkt når jeg fikk tenkt meg litt om. I tillegg til svaret mitt på mail, skulle jeg sende noe avgårde i posten. Det er nå gjort, etter mye om og men, etter at jeg først måtte slite litt med helsa igjen, før jeg fikk gjort det jeg skulle :-)


Jeg kommer sikkert tilbake til det konkrete prosjektet om en liten stund :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

5 kommentarer:

 1. Igjen blir jeg alltid litt frustrert når folk blogger: "Men dette kan jeg ikke snakke om." Kanskje fordi jeg liker konkrete blogger og selv heller vil høre om ting når de kan snakkes om. Uansett god langhelg :)

  SvarSlett
 2. Hei, Fivrelden! Det skjønner jeg på mange måter godt, men med enkelte prosjekter tar det lang tid. Jeg liker egentlig godt å være midt i en skriveprosess. Ingenting er mer spennende enn det. Konkret informasjon er veldig fint, men jeg synes også selve skriveprosessen er interessant. Men akkurat dette prosjektet her kommer jeg nok ikke til å si så mye mer om før jeg kan gå mer i detaljer. Riktig fin langhelg til deg også :-)

  SvarSlett
 3. Selvfølelig er det interressant å følge prossesen din, men når det blir innlegg på innlegg med: dette kan jeg ikke snakke om føler jeg i alle fall at jeg mister litt tråden. Balanse. Imidlertid heier jeg på all frremgang.

  Takk :=)

  SvarSlett
 4. Også må du gjerne bruke navnet mitt, altså ;) Fivrelden er jo egentlig bare bloggnavnet. hehe.

  SvarSlett
 5. Takk for det, Susanne :-) Helt enig. Når jeg svarer på andres bloggposter er jeg innimellom litt usikker på om jeg skal bruke kun bloggnavn eller virkelig navn, i de tilfellene hvor jeg kjenner til begge :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)