torsdag 9. juni 2016

Skrive ned sommeropplevelser?

Kjære leser!

Etter et lite dypdykk i oppveksten min for noen dager siden, er jeg tilbake i nåtiden igjen. Nå får det være slutt på mimringen for en stund, kanskje?

I begynnelsen av juni fortalte jeg her på bloggen at jeg hadde kontor på verandaen. De siste dagene har vært litt kjøligere, men egentlig er det innimellom helt greit å ta litt pause fra varmen. Så får man gjort litt andre ting også, uten å ha dårlig samvittighet :-)

Rent skribentmessig er det et par praktiske ting jeg håper at jeg får gjort i løpet av sommeren. Det er jo greit å sette seg noen små mål selv om det er sommerferie? Jeg har ofte latt meg inspirere av sommerlige opplevelser. Ikke bare i forbindelse med rideturene i fjellet som bød på massevis av inspirasjon og som ga godt utslag rent helsemessig, men det fins mye annet spennende også, enten man reiser vekk på ferie eller tilbringer sommerdagene hjemme.

Som sagt hadde jeg et par somre på rad vepsebol på verandaen, og det var ikke så hyggelig. Men jeg synes i grunnen det ble ganske artige blogginnlegg av det likevel. På den måten fikk jeg brukt opplevelsen på en positiv måte, og gjort den om til litteratur her på bloggen. Det gjelder vel å finne den rette vinklingen til en så konkret utfordring. Jeg synes selv at det å skrive ned slike hendelser er et godt tips, og det virker kanskje for deg også?


Det er mye som kan inspirere oss om sommeren, bare det at det er så fint og grønt ute er jo inspirasjon nok i seg selv :-) Hva inspirerer eller gleder deg om sommeren?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Hei! Jeg får mer energi om sommeren, mens jeg er ett sted/gjør en ting, blir jeg giret på å komme i gang med noe helt annet. Flyr mellom prosjektene på en helt annen måte enn i vinterhalvåret. Kanskje litt mer fysiske oppgaver om sommeren enn mest skrivebordsoppgaver om vinteren. Tenker at det er lys og varme, pluss at naturen er fascinerende, som gir den energien.

  >>Rent skribentmessig er det et par praktiske ting jeg håper at jeg får gjort i løpet av sommeren.
  Og nå vil jeg gjerne vite litt mer m de planene dine :)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Litt sent svar her, har vært litt opptatt i dag (eget blogginnlegg om det er nettopp lagt ut). Som jeg tidligere har vært inne på er jeg ikke alltid så flink til å fortelle om konkrete planer i forkant, annet enn å hinte litt. Men mye går på blant annet det videre arbeidet med bokmanuset mitt. Jeg forteller mer detaljert om ting etter hvert :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)