tirsdag 2. august 2016

Har endelig vært på røntgen.

Kjære leser!

Da jeg kom hjem etter min "ekspedisjons-tur" hos rytterfolket, for nesten to uker siden, hadde jeg fått tilsendt innkalling til røntgenundersøkelse på Rikshospitalet. Selv om jeg den siste tiden ikke alltid har vært like dårlig i rygg og hofter som tidligere, var nok dette lurt ja. Jeg var jo på sykehuset til undersøkelse for en stund siden, men synes det er veldig bra de fulgte opp med røntgen;
Endelig innkalt til røntgenundersøkelse.

Jeg kom akkurat hjem fra røntgenundersøkelsen nå i stad, det var fort gjort. Det som tok mest tid var å kjøre til sykehuset og finne parkering. Selve undersøkelsen var gjort på et blunk! Men jeg får jo ikke svar riktig enda, da. Men nå har jeg i hvertfall gjort alt jeg kan for å finne ut av dette.

Men jeg må si jeg føler meg veldig bra nå i forhold til sånn som jeg har vært de siste månedene, og det er jo fint. Men vi får se da, hva de finner, eller om de finner noe i det hele tatt? Hvis det har vært en større indre blødning i rygg og/eller hofte som nå har gått tilbake, så er det jo faktisk ikke sikkert de ser dette.

Jeg begynte å skrive et blogginnlegg i går om at jeg skulle på denne undersøkelsen, men fant ut at det var bedre å vente til jeg hadde vært der, sånn at det ble litt mer konkret og ikke så oppstykket.

Håper at jeg nå kan legge de rygg-og hofteproblemene bak meg en gang for alle... (Dream on...) Jeg har litt av hvert litterært å tenke på for tiden, og vil gjerne bruke mer tid på det!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja, tenk så fint om det ikke blir noe mer ryggkrøll framover! Fint med en sjekk, da, håper du får hyggelig svar på prøver. Men aller først en god helg!

    SvarSlett
  2. Hei hei! Takk for kommentar! Jeg synes det er en god følelse å ha vært på røntgen ja, og ser frem til å få svar på bildene. Så du har tatt helg allerede, ja. Hehe. Fortsatt god torsdag, og riktig god helg til deg også :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)