onsdag 24. august 2016

Ikke bare meg som er usikker.

Kjære leser!

Jeg innbilte meg visst at det bare det var meg som følte meg usikker som ny på forlagsfest i forhold til mingling og ukjente folkemengder. Her tok jeg visst feil, gitt. I dag fant jeg blogginnlegget Ikke akkurat dronningen av småprat, på forlagsbloggen Forlagsliv som drives av forlaget Cappelen Damm. Jeg må jo si at det er litt godt å se at andre også kan være i tilsvarende situasjon. Jeg skrev jo mitt blogginnlegg på torsdag, og dette nye dukket opp i dag. Tenkte bare at jeg måtte vise dere som leser bloggen min dette, siden det gjelder samme sak som jeg skrev om. Det blir som en liten oppfølgersak, dette da, eller bare en oppfølgerkommentar, nærmest.

Og ellers? Jo takk, jeg har endelig fått hentet medisinene jeg nevnte sist, og i dag har jeg fått litt ro til å gå gjennom noen saker i forbindelse med skribentforeningen ULFF igjen. Det siste halvåret har vært preget av mye ryggproblemer i forhold til sykdommen og derfor usikkerhet som har gjort det vanskelig å planlegge og følge opp medlemstreff. Det er det jeg gjerne vil forsøke å ta fatt i igjen. Pluss at det jo før det igjen var mye arbeid med boken Turen jeg aldri glemmer som jeg var medforfatter i. Det var faktisk litt godt å sette seg ned med foreningsting igjen!

Tror jeg får se å avslutte her nå, ville egentlig bare lage et oppfølgingsinnlegg til de sakene jeg hadde fortalt om tidligere.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei, takk for lenken. Jo, det er nok ikke så uvanlig å vantrives på sånne arrangementer. Særlig for førstegangsbesøkende, men jeg tror nok det finnes mange vel etablerte forfattere som bare titter innom for skams skyld, og drar igjen ganske tidlig. Jeg er ikke flink til å mingle selv, men kan godt småprate med fremmede. Jeg liker imidlertid bedre å "storprate", ha god tid og bli litt kjent, uten å bli "forlatt" av samtalepartneren fordi den andre tror den er en humle, som skal fly fra blomst til blomst.
    Nå tror jeg ikke akkurat at jeg noengang skal delta på et sånn høstslipptreff, ihvertfall ikke som forfatter, men kanskje som servitør eller vakt - man vet jo aldri ;)

    SvarSlett
  2. Hei! Det var ikke direkte vantrivsel fra min side, men jeg var jo litt usikker på hvem jeg skulle prate med, ja. Det virket faktisk som mitt førstegangs-inntrykk ble hakket bedre enn hos hun som fortalte her. Artig sammenlikning du har med humler her, forresten :-)

    PS: Jo da, bare vent og se, snart er det sikkert din tur! :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)