torsdag 8. september 2016

Oppdateringer på det ene og det andre.

Kjære leser!

Hvis du lurte på om jeg greide å logge meg inn igjen på kjernejournalen som jeg snakket om sist, så gikk det helt fint. Jeg var der mest for å titte på hva slags informasjon om meg som ligger der, men selvsagt også av ren nysgjerrighet på selve nettstedet. Og så er det jo litt artig at dette er relevant i forhold til bloggen min!


Dagen i dag har jeg brukt til venting på at budet skulle komme med medisinlevering fra sykehusapoteket. Godt at de ikke var rammet av streiken. Jeg kunne nok ventet en dag eller to med å oppdatere medisinbeholdningen, men ikke så mye mer. Men jeg fikk vel litt hetta da jeg hørte om streik, selv om det vel ikke går ut over akkurat dette. Men man vet jo aldri.

Ellers tenker jeg mest skribentforening nå i kveld, holder på med en del oppdateringer på  ULFF sine sider, blant annet har jeg forsøkt meg med nytt bloggdesign på ULFF-blogger. Ikke helt sikker på hvor bra det er, litt uvant kanskje, men vi får se. Skulle gjerne hatt en annen heading blant annet, den som var der ble borte da jeg byttet designet.

Vi høres!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Hei! Titter bare innom for å ønske god helg! Har ikke vært så flink til å kommentere i det siste, sitter mest og skriver for å komme i mål med prosjektet mitt. Kjernejournal høres smart ut, men det forutsetter vel at alt vesentlig er samlet der, ellers ser jeg ikke helt poenget med en sånn.
  God søndag!

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Håper at skrivingen går bra!

  Helt enig med deg ang. kjernejournalen. Det er vel det som i utgangspunktet er målet (håper jeg), men det kan jo hende det tar litt tid å få samlet alt sammen. Jeg har ikke satt meg tilstrekkelig inn i om jeg kan fylle ut noe særlig selv utover å melde inn hvis noe er feil, det kan jeg jo kanskje se litt mer på.

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)