torsdag 6. oktober 2016

Uferdige blogginnlegg og familiebesøk.

Kjære leser!

Jeg har de siste dagene gått igjennom noen tidligere påbegynte blogginnlegg som har ligget litt på vent. Fant ut, i alle fall for noen av dem, at skulle de legges ut på bloggen, var det kanskje på tide å gjøre det snart :-) He he. Så da ble det sånn.

Hvis du lurer på det fra en tidligere bloggpost; Tomatplanten min står innendørs igjen. Har flyttet den store blomsterpotten av keramikk litt inn og ut, men det er jo temmelig kaldt ute om natten nå, så det er nok best rett innenfor verandadøren, tenker jeg.

I dag har jeg hatt besøk av moren min, koselig det. Hun var så grei å pusse vinduene i leiligheten min. Altså, jeg kan spørre hjemmehjelpen min om slikt, du som leser tenker kanskje at det må da være innenfor hennes jobb. Men da går det på bekostning av øvrig vanlig hjemmehjelp og ville blitt en prioriteringssak innenfor hjemmehjelpens tilmålte og knappe tid. Og nå hadde mamma lyst til å gjøre det, og det var jo hyggelig av henne.

Og for å følge opp forrige blogginnlegg der jeg skrev om ukeblader og aviser; Mamma hadde med seg dagens utgave av Budstikka til meg, som er lokalavisen for Asker og Bærum. Alltid koselig å titte litt i avisen fra stedet jeg vokste opp, selv om jeg egentlig kan lese mye av avisen på internett. Men det blir kanskje ikke helt det samme?



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)