mandag 9. januar 2017

Klar for hverdagen igjen :-)

Kjære leser!

Ny mandag, nye muligheter. Det var nesten godt at det ble mandag igjen, for liksom å komme litt mer tilbake til hverdagen. I dag var også min faste hjemmehjelp tilbake. Det var en god stund siden jeg hadde sett henne, ettersom hun siste gangen før jul var syk og det var en vikar her. Og selv det er nå fire uker siden.

Etter at hjemmehjelpen min hadde gått i dag, fortsatte jeg med mandagens rutiner, medisinering, og føring av medisinrapporter. Spesielt er jeg opptatt av å bli ferdig med de skjemaene som omhandler slutten av 2016, for å komme meg litt videre.

2016 var som tidligere fortalt et flott år - nei, et supert år, vil jeg si. Et år med utrolig mange utfordringer og store opplevelser, kanskje spesielt på litteraturplanet som skribent og medforfatter. Det var akkurat den siste biten i romjulen som var litt tung og trekker litt ned. Det føles ikke riktig at det flotte året skulle slutte på den måten. Men nå er årskalendere for 2017 hengt opp, for å minne om at nå er det et nytt år:-)

Det nye året har jo faktisk banket på for lengst, og det er nok på tide å ta tak i planene for dette året nå. Jeg har flere planer som venter på å bli iverksatt, skribentmessig, folk jeg skal snakke med og så videre. Her er det nok egentlig bare å hive seg rundt. Litt lenger ut i året blir det utenlandstur på meg, som jeg fortalte at jeg fikk i julegave. Det gleder jeg meg til, men det ligger litt frem i tid.


Dette var en kort oppdatering, men jeg kommer snart tilbake :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei, og lykke til med nye spennende planer og utfordrnger! Den turen høres spennende ut, tror jeg må ha gått glipp av det innlegget, jul og nyttår ble det mindre blogging enn jeg pleier, og får jeg jo ikke fulgt med på alt som skjer hos andre heller. Høres ut som om du har funnet tilbake til hverdagen, gleder meg til å lese mer om planene dine :)

    SvarSlett
  2. Hallo og takk for svar! Ja, er tilbake nå, men holder på å rydde litt opp i systemene mine på arkiveringsplanet her:-)Fant ut at det var kanskje greit å lage seg en enda bedre oversikt enn det jeg hadde fra før.

    Jeg nevnte utenlandsturen i forbifarten i forbindelse med julen, ettersom jeg fikk den i julegave, men har nok bare glemt å lenke tilbake til det.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)