tirsdag 14. februar 2017

Muligens mer manus.

Kjære leser!

Det var i grunnen litt greit å komme tilbake til hverdagen etter familiebursdagen - i alle fall for noen dager. Det blir nytt bursdagslag snart - da med noen venninner. Men det blir ikke fullt så omfattende, og legges opp litt annerledes.

For noen dager siden fortalte jeg om et manus som jeg vurderer å sende til et forlag. Jeg hørtes kanskje litt usikker ut i min omtale av det på bloggen. Jeg er mer sikker i min sak nå, etter at jeg har fått tenkt litt på det. Manuset er ganske så ferdig, men jeg må likevel se litt mer over det og skrive noen ord som følgebrev, så får vi se. Dette rekker jeg nok ikke å gjøre før over helgen, men da skal jeg sette meg og begynne å se på det.

Det ble en kort oppdatering i kveld i forbifarten - er straks tilbake igjen :-)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Det blir spennende, kjekt at du vil sende det inn! Kos deg med helg, for på mandag får du det travelt! He-he :)

    SvarSlett
  2. Hei! He he, takk for påminnelsen! Godt at jeg ikke skal reise på vinterferie da :-) Jeg kommer snart tilbake med mer om dette manuset, uansett hvordan det blir. God helg! :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)