tirsdag 28. mars 2017

Bilen min besto heldigvis EU-eksamen :-)

Kjære leser!

I dag har jeg fulgt bilen til EU-doktoren. Eller EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll om du vil. Forrige gang, for to år siden, var det flere ting som var galt med bilen, så jeg måtte komme tilbake og fikse et par sentrale ting før den kunne godkjennes. Men det var for to år siden, i 2015.

Det er viktig at bilen fungerer, og spesielt fordi det er en HC-bil. Det har jo vært litt mye tull med den bilen opp igjennom årene, men noen ganger finner den ut at den vil være samarbeidsvillig, og ingenting er bedre enn det!

I dag besto faktisk bilen min eksamen med glans! Ikke et lite plaster en gang etter besøk hos den doktoren
! Hvis man hadde vært så glad og lettet hver gang man hadde vært hos EU-doktoren, var det jo ikke farlig! Ok, så er det enkelte ting som kunne sett litt penere ut på utsiden av bilen, men her som i de fleste andre tilfeller er det vel det indre som teller mest :-)

Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Godt med alt som er gjort, særlig det som er pålagt :) Husker ikke om jeg har spurt før, men en sånn bil som du har, eier du den selv eller leier du den gjennom en ordning?

    SvarSlett
  2. Hei, helt i orden at du spør. Det er min bil, men jeg har fått en del støtte til den gjennom trygdeetaten pga. mine varige helseutfordringer. Men jeg har også betalt litt av det selv.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)