onsdag 19. april 2017

Resultat av påskens prioriteringsliste.

Kjære leser!

Påskeferien er over. Men nådde jeg noen av målene jeg satte meg før påske?

Et av de målene jeg hadde satt meg, var å klargjøre det minste bokmanuset med tanke på innsending til forlag rett etter påske. Dette er nå helt klart for innsending, men det irriterer meg at jeg fremdeles har følelsen at dette er et manus som burde, hvis det skulle utgis, vært utgitt for flere år siden, og at det nå er litt sent, rett og slett på grunn av temaet. Derfor er manuset enda ikke sendt inn... Ok, jeg skammer meg litt da, jeg skal innrømme det. Det jeg føler mest på er at siden den boka ikke er utgitt allerede, burde den boken rett og slett ikke være førsteboka mi (altså den første boka jeg er aleneforfatter på), men gjerne komme etterpå. Jeg synes selv at boka er god og jeg liker alt i den, men den er litt...hm... andrebok? Hvis du skjønner hva jeg mener med det?

Lese korrektur på det største bokmanuskriptet mitt har jeg derimot fått gjort en del av, og er i full gang med. Jeg har prioritert det foran den novellen som jeg også vurderte å skrive. Den får eventuelt komme senere, ideen har jeg jo. Akkurat nå er det viktigere med bokmanuskriptet om å vokse opp med alvorlig blødersykdom.


Og nei, jeg har dessverre ikke lest ferdig den boken jeg nevnte tidligere, men har kommet halvveis i den, samt at jeg har lest litt andre ting i tillegg.

En annen ting jeg nevnte var at jeg skulle på to påskebesøk, og det var jo veldig koselig, pluss en bytur. Rydde i bloggnotater har jeg også gjort, samt rettet noen småfeil på bloggen. Jeg har som du sikkert har sett også blogget i løpet av påsken.

Konklusjonen er at jeg i løpet av påsken er kommet meg mer inn i redigeringsarbeidet i hovedmanus igjen. Det kjennes godt, og det er egentlig det viktigste arbeidet akkurat nå, synes jeg.


I går var jeg forresten på dekkverkstedet og fikk hc-bilen skodd for sommeren. Veldig greit å ha det gjort, da den (og jeg) etter hvert skal ut på tur igjen.

Har du hatt fine påskedager?Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Høres ut som du har fått gjort riktig mye i påsken! Jeg hadde mange planer, men føler vel at det ikke ble gjort så mye allikevel. Spennende at du jobber så bra med flere tekster nå. Jeg følger deg ikke helt på det med at det manuset er en typisk "andrebok". Det finnes flere forfattere som ikke akkurat ble superstjerner pga debuten, men som slo gjennom ved andreboken istedet, eller kanskje enda senere for den del. Kanskje du heller skal tenke at det er greit å få unna det manuset, særlig hvis du føler det som litt for sent. Alt kommer jo i bølger, og det som var tidsriktig før, vil bli det igjen, kanskje med en liten omskriving. Synes ikke at du skal la det stanse deg så lenge du ellers liker manuset :) Fin uke videre, du rekker enda noen økter med manus før det blir helg ;)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Jeg satte veldig pris på ditt syn på akkurat dette, da jeg nok fremdeles er litt i tenkeboksen. Det er rett og slett det at jeg føler at det er det store prosjektet som liksom er "meg" mest nå, og det er det jeg er mest interessert i å få utgitt. Men det er klart det hadde vært flott å fått utgitt denne andre også! Det som også er et poeng er at det er en helt annen type bok, det er kanskje også en grunn til at jeg er usikker. Jeg skjønner at det jeg sa om "andrebok" hørtes litt rart ut altså. Kanskje forlag og andre vil ha enda større sans for det manuset enn jeg er klar over :-) Og det er jo tross alt ikke så mye stas å skrive kun for skrivebordskuffen... Igjen takk for ditt svar!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)