lørdag 15. juli 2017

Lunsj i Vollen - vi besøker gamle trakter!

Lunsj vå Vitos Vollen.
Straks lunsj på Vitos Vollen.
Kjære leser!

Torsdag
lunsjet jeg i Vollen sammen med deler av familien. Vi tok også en liten sightseeing i området for å se hvordan det sto til med gamle trakter. Både på Vollen og ute på Bjerkås, der vi bodde for mange år siden, da søsteren min og jeg vokste opp.

En liten strandtur på Vollen.
Vi måtte selvsagt besøke
Vollen-stranda også!
Vi hadde en liknende Vollen-tur for noen år siden. Jeg trodde jeg hadde blogget om saken og tenkte å lenke tilbake til det blogginnlegget, men det viser seg at det i ifølge notatene mine på Facebook var i september 2012! Det  var dermed før jeg opprettet bloggen min sommeren 2013. Ikke rart at jeg ikke fant det på bloggen! Godt at Facebook holder orden på notatene mine før bloggens tid:-)

Jeg tenkte også å fotografere litt på Vollen da vi var der denne gangen. På stranda kjente jeg så vidt på vannet, men uten å bade. Det kunne vi jo sikkert gjort, men hadde ikke planlagt badetur, og hadde derfor ikke badetøy med. Hadde heller ikke trodd at været ville bli så bra som det ble. Det var uansett veldig hyggelig å komme tilbake hit, og vannet virket ikke avskrekkende, syntes jeg :-) Godt med litt  strandluft også!
Utenfor Oslofjordmuseet.
Besøkte Oslofjordmuseet i Vollen!
Vi lunsjet som sagt i Vollen, på en italiensk resutaurant. Bruschetta og hvitvin, veldig godt! Et lite museumsbesøk på Oslofjordmuseet måtte vi selvsagt også få med oss. Hvem hadde ant det på 70, 80 og 90-tallet, at det skulle komme museum i Vollen? 


Stranden har egen båt!
Stranda Rabben's egen båt!


Og så har visst stranda Rabben  fått seg egen båt! Sånn kan jeg ikke huske at det var, da vi brukte denne stranda stadig vekk for over 20 år siden...!


Etterpå tok vi kaffen hjemme hos mamma på Rykkinn. Litt mange trapper å forsere til toppetasjen hos henne for både henne og meg, ettersom vi for tiden er dårlige til beins begge to, og spesielt etter først å ha gått rundt på stranda på Vollen, men vi kom da opp... Som du sikkert skjønner har jeg kun lagt ut bilder jeg selv er med på, for at de andre familiemedlemmene skal få slippe å bli eksponert så veldig.

Mimretur på gamle trakter.
Fint med mimretur på gamle trakter!


Til slutt vil jeg takke familien for en flott sommerdag- og mimretur! :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


---------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så hyggelig - og sikkert også litt rart - å besøke stedet du vokste opp. Jeg er flere ganger i året der hvor jeg vokste opp, så forandringene har jeg vennet meg til gradvis. God juli!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, veldig hyggelig og inspirerende med en tur til gamle trakter. Jeg er ikke der så ofte som du skjønner, så da er det ekstra hyggelig å dra dit innimellom. God juli til deg også :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)