mandag 10. juli 2017

Parkeringsboten er trukket, og jeg skriver.

Kjære leser!

Jeg er bare kort innom bloggen for å fortelle at parkeringsboten jeg fikk for en liten stund siden nå er trukket tilbake. Jeg setter stor pris på at jeg fikk et raskt svar, men det skulle bare mangle at saken ikke fikk det utfallet, det var jo en klar feil. Og det var jo tross alt snakk om 900,-, så jeg er glad kravet ble trukket. Det var en stor lettelse! Fint, da er den saken løst.

Grunnen til at jeg sier at jeg er raskt innom, er at jeg sitter og skriver. Arbeider med bokmanuskriptet mitt. Har funnet enkelte detaljer som jeg klart ser vil gjøre deler av manuset enda mer personlig og dermed forhåpentligvis bedre.

Hjemmehjelpen var her i morges, hun som har vært her mest det siste halvåret. Vet jo aldri helt når hun kommer, i dag ringte hun litt over klokken åtte og sa at hun kom halv ni. Fint å få det rent, og veldig bra at hun kom, ting er jo litt usikkert med slikt nå sommerstid.

Jeg er snart tilbake!

Vi høres :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Takk for det, Kari! Denne kommentaren hadde jeg helt glemt å svare på, beklager det. Alltid koselig å høre fra deg! :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)