torsdag 6. juli 2017

Parkeringsbot på egen parkeringsplass!

Da har jeg hatt en liten pause fra bloggen, for å forsøke å skrive litt på manusrelaterte ting også. Og så har jeg vært litt sinna.

Grunnen til at jeg lot meg irritere, var noe som skjedde sist helg. Ja, akkurat da jeg skulle reise avgårde på bryllupsfesten i familien, som jeg fortalte om.

Da jeg kom ut av blokken hjemme og skulle begynne å pakke bilen, så jeg at jeg hadde fått bot. Jeg sto på nøyaktig samme plass som jeg pleier, vårt borettslag skal bruke et visst antall av plassene her på parkeringsplassen. De har ikke lov til å bøtelegge disse plassene. Jeg er sikker på at dette må være resultat av en sommervikar eller noe, altså...

Jeg var stressa nok fra før da jeg skulle dra avgårde, men dette her måtte jeg snakke med noen om, så jeg ringte på hos styrelederen i borettslaget. Vedkommende skulle ringe og snakke med de ansvarlige, for ellers kunne jo andre også få bot når det var sånn fatt, eller jeg kunne fått flere bøter, hva vet jeg. Hele saken er jo helt tullete, de har faktisk ikke anledning til å vurdere våre plasser i det hele tatt. Jeg hadde selvsagt et skilt med borettslagets navn liggende godt synlig, men det var visst ikke interessant...


Grunnen til at jeg hadde fått bot, var at jeg sto parkert på HC-plass uten HC-bevis. Det er selvsagt vanligvis ikke lov, jeg er nøye med det ellers. Men dette er våre private plasser tilhørende blokken, og vi har fått tillatelse av styret til å gjøre det sånn siden jeg og andre naboer tidligere hadde bilinnbrudd her, og spesielt utsatt er det om natten. Og det var nettopp HC-bevis som var mål for innbruddene den gangen. Jeg er selvsagt nøye med å bruke HC-kortet ellers, men ikke hjemme. Det var såpass mye arbeid og styr å få tak i nytt kort og få reparert bilen etter innbruddet den gangen, og man lærer av erfaring. Denne saken satte meg litt ut da det har vært litt mye i det siste, derfor har jeg ikke fortalt om den før nå.

Selv om en del av oppryddingen i denne saken ble tatt via telefon av styreleder på generelt grunnlag, var det viktig at jeg skrev en mail og klagde inn denne helt konkrete saken min, så det har jeg sittet med i dag. Fikk et automatisk svar om at de hadde mottatt klagen og at jeg skulle få svar osv. Denne saken skal jeg helt klart følge opp, for her har de gjort feil. Ja ja... Det er visst mye rart man skal bruke tid og krefter på som man ikke engang visste var mulig... Bøtelagt på egen privat parkering ja, det er flott.... Not.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Du fikk vel en unnskyldning Gro jeanette?

    SvarSlett
  2. Hallo Kari! Takk for at du kommenterer! Jeg har ikke fått noe svar angående boten enda, kun et automatisk svar om at saken er mottatt og til behandling. Men jeg går selvsagt videre med dette om jeg får avslag, for slikt går jo ikke an... Men styrelederen fikk i allefall snakket med dem, og fikk greie på at det var en nyansatt som hadde gitt den boten...

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)