mandag 3. juli 2017

Reisebrevet mitt i Blødernytt har kommet!

Reisebrevet mitt i Blødernytt!
Reisebrev av Gro Jeanette Nilsen
på trykk i dag!
Kjære leser! 


I dag kom bladet Blødernytt fra Foreningen for blødere i Norge i postkassen! Bladet inneholdt blant annet mitt to siders reisebrev som jeg fortalte om tidligere på bloggen, fra Damenes helg.

Reisebrevets tittel er "Bøy, tøy og meditasjon på Damenes helg". Opprinnelig hadde jeg tenkt det som en artikkel, men siden det ble en litt mer personlig vri på det enn først tenkt, ble det til et reisebrev i stedet. Men jeg er fornøyd, synes det ser ganske bra ut i bladet.

Veldig fint at bladet kom nå, syntes jeg har ventet en stund, men sånn er det jo når man venter på noe som man er personlig engasjert i :-) Så har jeg fått gjort helt andre ting i mellomtiden, det er ikke av veien det heller. 


Jeg er alltid litt spent på hva de som leser bladet og kanskje deltok på turen synes, men jeg skrev det nå ut i fra min synsvinkel. Håper at det er godkjent. Syntes ikke jeg kunne legge det ut i stort format her, blant annet fordi hele den ene siden inneholder et felles gruppebilde, som du kanskje likevel så vidt kan skimte på bildet. Det er hyggelig å gjøre slike oppdrag innimellom, men en tid fremover nå blir det nok mest manusarbeid, på både den ene og den andre måten :-)

Jeg kommer tilbake til manusarbeid og mer skriving straks, måtte bare få avsluttet disse sakene her på bloggen som jeg allerede hadde begynt på. Det gjør seg å nøste opp noen løse tråder innimellom også :-)

Er du som skriver flink til å nøste op løse tråder, i manus eller på bloggen?Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! ort tur innom for å gratulere med artikkel på trykk :) God sommer videre!

    SvarSlett
  2. Hei! Jo, takk for det! Alltid gøy å se ting man har arbeidet med på trykk. Fortsatt god sommer til deg også :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)