fredag 29. september 2017

Ferie-PC igjen, grunnet datakrasj!

Fint med ipad som backup!
Jeg har heldigvis ekstra
tastatur til Ipad.
Kjære leser!

Nei da, jeg er ikke på ferie igjen, det er jo ikke lenge siden jeg kom hjem fra Spania! Men den PC-en jeg bruker til vanlig her hjemme, har tydeligvis tatt kvelden, slettet meg fra vennelisten eller noe sånt. Så da var det bare å finne frem iPad-PC igjen, gitt. Alt blir så lite og knotete, og man skriver feil hele tiden, så jeg må stadig tilbake og rette. Men jeg er selvsagt glad jeg har den!


Når man til vanlig arbeider med manus på i overkant av et par hundre sider og har større tekstbolker, samt arbeider med bilderedigering og store nettsidefiler, er det klart man trenger en stor PC. Så vi får se nå da, om PC-en min blir frisk fra den PC-influensaen den kanskje har, selv om jeg mistenker at det er noe farligere på gang.

Jeg håper ikke jeg mister altfor mye om PC-en har klappet helt sammen, vet jeg har sikkerhetskopi av de største manuskriptene altså, men det er alltid skummelt med datakrasj.

Ok, det ble bare en veldig kort oppdatering fra meg. Kommer tilbake til saken om litt. Riktig god fredag så lenge! :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig med datakrasj! Vi har vel alle hatt en sånn dag, ja. Ofte er det småting som sikkert kan fikses, men det er jo ikke lett å vite hva som trengs. F.eks. kan det være nok å bytte batteri på oppstartmotoren, eller bytte viften. Eller bytte maskin :) Jeg veksler mellom å skrive på to tastaturer med ulik størrelse, så jeg smiler litt av det å skrive mye feil sånn i starten, men heldigvis går det seg til. Jeg synes faktisk jeg skriver best på laptopen, selv om skjermen er liten og det ikke funker så godt med redigering og mye scrolling etc. Lykke til hvordan du nå løser det :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! På meg virket dette ganske seriøst, fikk beskjed om at hoveddisken var ødelagt og at PC-en prøvde å reparere seg selv. Så der sto den og surret og gikk i timevis. Etter mange omganger og jeg var nær ved å gi opp, fikk jeg plutselig tilgang til filene, og fikk kopiert dem over til ekstern disk. Gudskjelov. Men fremdeles er det mye rart med den, utrolig treg, og ingen tilgang til nettet osv. Fem år gmmel, så det er kanskje på tide å investere i en ny... Oppstarten er kanskje det aller tregeste på den nå, ja. Men før nektet den å slå seg av og jeg måtte tvinge den, men nå gjør den som jeg sier ang det i hvertfall.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)