tirsdag 26. september 2017

Skriving på Spania-turen min.

Kjære leser!

Det ble ikke bare
postkort-skriving på Spania-turen min. Av annen skriving i ferien, må jeg selvsagt nevne blogginnlegget Reisen til Spania - med noen endringer på bloggen, der jeg fortalte om reisen fra Norge. Det blogginnlegget ble jo skrevet i Spania. Det ble også litt notater til fremtidige blogginnlegg om turen, som for eksempel papegøyeinnlegget og notater til sosiale medier, for at jeg ikke skulle glemme noe viktig :-) Annen skriving måtte jeg nesten vente med til jeg kom hjem, selv om jeg hadde med meg litt manusarbeid, i tilfelle jeg fikk bruk for det.


Det føltes veldig fint å sitte ute på verandaen i Spania og blogge, her ser du bilder av meg fra den seansen. Jeg tok like godt med flere av bildene her, jeg... Min søster er fotograf for anledningen. Jeg blogger, smiler til fotografen, og blogger igjen! :-)


Gro Jeanette Nilsen, forfatter på Spania-ferie!

Gro Jeanette Nilsen, forfatter på Spania-ferie!


Gro Jeanette Nilsen, forfatter på Spania-ferie!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Ja, jeg kan jo skrive under på at det er fint å sitte på en spansk terrasse og skrive :) Det var sikkert ikke så lett å finne plass til lange skriveøkter når du tross alt var på besøk. Da er det jo lettere for meg når jeg drar nedover alene, nettopp for å skrive mest mulig. Jeg får vel snart kringkaste at vinterens tur forlengst er bestilt :)

    SvarSlett
  2. Hei! Nei, det var jo nok av program hos familien i Spania! Så det fikk vel holde med bloggingen denne gangen. Men som du sikkert så, fikk jeg i hvertfall mange ideer til bloggen. Gøy å høre at du også har tenkt deg ut på tur igjen!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)