tirsdag 3. oktober 2017

Hyggelige overraskelser på en mandag!

Kjære leser!

Etter noen litt slitsomme dager i forbindelse med PC-krasj som jeg fortalte om, ble heller ikke høstferie-mandagen sånn som jeg hadde trodd. Den ble bedre!

Mandag morgen startet som den skulle, hjemmehjelpen som skulle komme denne dagen ringte og sa fra når hun kom. Men litt senere ringte telefonen igjen. Da var det plutselig min tidligere omtalte fantastiske gamle hjemmehjelp som ringte, og sa at hun kom i stedet. Det er ingen nyhet at jeg har savnet henne, og jeg holdt på å hoppe i taket da jeg hørte dette, etter mange måneders fravær. Det er vel nesten et år siden, tror jeg, bortsett fra at jeg traff henne så vidt i forbifarten en gang for noen måneder siden. Jeg synes liksom det er noe spesielt hyggelig ved henne, ettersom hun var min faste hjemmehjelp i mange år, og jeg mener vi kjenner hverandre ganske godt.

Hun er ikke kommet "tilbake" som fast hjemmehjelp hos meg, altså. Men i dag falt det seg sånn at hun kunne ta oppdrag hos en gammel bruker fordi hun hadde noe ledig tid på grunn av noe avlysning et sted forsto jeg. Veldig hyggelig for meg at det ble meg, da! Jeg ble faktisk nesten litt satt ut, jeg! Og det var virkelig hyggelig å se henne igjen!

Koselig overraskelsesbesøk av Sarita!
Sarita og Gro Jeanette
 gjemmer seg for kamera...
Og jeg trodde jo at dette skulle være dagens eller ukas eneste overraskelse. Men litt etter at hun hadde gått, ringte venninne Sarita og var plutselig i Norge og Oslo , og lurte på om jeg ville ha kaffebesøk. Selvsagt ville jeg det! Veldig koselig det også. To overraskelser i dag, som lyste opp dagen min. Og gjorde at jeg ikke hadde tid til å savne PC-en min, som det nok ennå vil ta noen dager å få byttet ut.

Har du høstferie? Eller hyggelige planer for uken?


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig det hørtes ut! :) Jeg tar meg egentlig ikke faste ferier siden jeg jobber frilans og det noen ganger blir litt mindre produktive uker underveis, for å si det sånn. Prøver derfor å ha planer hver uke, men kanskje jeg tar en enkelt fridag hvis jeg ser at jeg ligger greit an. Denne uken er de fleste dagene satt av til skriving - endelig løsner det! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for kommentar! Og så fint å høre at du skriver igjen! :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)