torsdag 1. februar 2018

Endelig bedre helse.

Hvordan det går med helsen? Jo takk, det går bedre! Jeg har som sagt vært litt slapp i det siste, men det fantes det jo en grunn til. Alltid greit å ha en unnskyldning som jeg til og med har på papir fra legen!

Vi skriver endelig 1. februar, det var på tide. Januar har av en eller annen grunn føltes uendelig lang, synes jeg. Jeg tror det har å gjøre med at det har vært så utrolig mye snø, det har føltes uoverkommelig og som om det aldri tok slutt. Dette, pluss at jeg som sagt ikke har vært helt i form de siste ukene. Og det er selvsagt mye vinter igjen, jeg vet det, men helsen er i allefall mye bedre. Nå får vi prøve å gå løs på en ny måned med blanke ark. 

I dag var det mildvær, til tross for at det snødde. Selv om jeg ikke skulle bruke bilen i dag var jeg ute og måkte frontruta og biltaket, ettersom jeg hørte det skulle bli kaldere. Jeg hadde mye snø på bilen. Tenkte at det var greit å ta det før det frosset skikkelig fast igjen. Anbefaler andre å gjøre det samme i mildværsperioder :-) Så blir det kanskje mindre arbeid og slit senere.

Og ellers? Det har ikke skjedd så fryktelig mye, jeg har hatt besøk av moren min, og det er vel det. Ja, og så har jeg laget noen avtaler for den kommende uka.

Vi høres!Likte du dette blogginnlegget? Del det med andre, og følg meg gjerne!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fint at det går bedre! Da er det jo mye lettere å få noe fornuftig ut av dagene også. Men selv synes jeg januar er en fin måned, koslig inne i mørketiden og fint ute på dager med snø. Litt vel korte dager men prøver å få gjort desto mer inne (les: kontorgreier). Nå blir det lysere, det merker du sikkert på helsa også?

    SvarSlett
  2. Hei igjen! Joda, jeg er enig i at januar egentlig er en veldig fin måned. Det ble vel bare litt mye på en gang, snø etc. Men det er jo utrolig flott ute når snøen lyser opp! Det går nok mot lysere tider nå ja!

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)