mandag 30. april 2018

Konkrete planer og kjipe avgjørelser.

Etter mitt ganske konkrete litteratur-utspill om nettleksikonet NAOB i går, skal jeg være litt mer privat i dag. Det har vært hjemmehjelp-mandag, men også styremøte i borettslagets styre, som tidligere fortalt sitter jeg som varamedlem der. Og i mellom de to happeningene, måtte jeg få tid til medisinering også, for å holde det helsemessige i orden. Så det har vært nok å være opptatt av i dag. I tillegg holder jeg på å legge litt planer om ting som skal skje fremover, jeg har blant annet noen utspill jeg skal svare på, fra folk som nok venter på en tilbakemelding fra meg.

Jeg har laget en avtale med et loppemarked som skal hente noen ting hos meg en dag, og har kaffeavtale med en venninne også denne uken, samt at jeg skal på dekksikifte med bilen en dag, og også på familiebesøk. Hjelp... Men som sagt, jeg har flere ting også som jeg ikke har fått helt på plass ennå. Det kommer nok :-)

Og så var det skrivingen da. Det ser ut som denne uken er ganske full av konkrete gjøremål, og at skrivingen, i allefall på bokmanus, må vente til helgen. Det har hopet seg litt opp her nå av helt konkrete ting, alt samler seg på samme tid. Rare greier, men sånn er det...

Så hva har jeg lært av dette, tro? Det gjelder vel å holde hodet kaldt og selv pleier jeg å være rask med å ta tak i de minste og helt konkrete sakene først, spesielt de som kommer først tidsmessig eller er enkle og overkommelige. Dette for å få avtalen om dem i boks først.

Ellers så har jeg også to arrangementer som kolliderer med hverandre om en liten stund, og jeg må ta et valg. Det er ikke noe gøy, men det må til. Jeg kommer nok tilbake til noe av dette.

Vi høres!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg gjerne bloggen!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Endelig helg - er du klar for litt skriving? :)

    SvarSlett
  2. Hei! Det skulle jeg gjerne vært, men jeg sitter og venter på folk fra et loppemarked. De skulle kommet onsdag, men ba pent om de kunne komme innom fredag kveld i stedet. Så da blir jeg gående litt på vent, fredag kveld kan jo bety alt mellom 18 og 23 kanskje, men jeg håper at de kommer snart. Jeg kan jo rigge meg til med skrivingen, men vet ikke hvor mye jeg får gjort ennå. Tenker jeg får si at du får gå i forveien, så kommer jeg etter, etter hvert :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)