fredag 29. juni 2018

Ingen god skriveuke, men det går rette veien helsemessig.

Den uken her altså... Jeg tenkte jeg skulle sette av mye tid til skriving, men det var bare å glemme. Jeg har slett ikke vært bra de to siste ukene, og sykehusbesøk på Rikshospitalet forrige mandag, ofte medisinering og store smerter krever sitt. Det blir ikke stort igjen til kreativitet og skriving da, i allefall fungerte kombinasjonen dårlig hos meg denne gangen.


Imidlertid har jeg denne uken delt noen tidligere litteraturrelaterte blogginnlegg på sosiale medier, blant annet det jeg skrev i forrige uke Nostalgisk litteraturminne fra oppveksten,og akkurat det blogginnleggene ser jeg har fått ganske mange klikk denne uken. Det er jo hyggelig, da...

Mandag hadde jeg familiebesøk, og så hadde jeg besøk av verdens beste hjemmehjelp (i hvertfall ifølge meg) også denne uken. Jeg var ikke helt i form da hun var her, og jeg satt i rullestolen på verandaen.

Jeg har også handlet matvarer på Kolonial igjen, og de kom i går. Jeg fortalte også for noen måneder siden om min første erfaring med å handle matvarer via internett..


Rullestolsommer på verandaen.
Rullestolsommer
på verandaen...
I morgen lørdag får jeg besøk på dagtid. Men nå er jeg  mye bedre og har ikke rørt rullestolen i hele dag, og er dessuten veldig lei den. Like før jeg kaster den ut vinduet her :-) Kommende uke håper jeg heller blir en skriveuke! Det kjennes utfordrende at allting blir satt på vent, men som sagt håper jeg det er slutt på det for denne gang.
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Åh, høres ut som et par kjedelige uker! Godt du er blitt så mye bedre at du har lyst til å kaste rullestolen :) God bedring!

    SvarSlett
  2. Hei! Jo, takk for det! Det har gått litt opp og ned, men jeg ser absolutt fremgang nå, ja. På full fart tilbake til skrivingen!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)