fredag 25. januar 2019

Litt skriving, og praktiske gjøremål.

Her på bloggen har jeg visst ikke vært på noen dager ser jeg, men til gjengjeld har jeg fått arbeidet mer med bokprosjektet mitt, og det liker jeg! Har også hatt litt datakluss, men håper det er forbigående.

Ellers så har det vært litt praktiske ting også den siste uken. Den ene dagen fikk jeg levert medisiner på døren fra sykehusapoteket, og jeg hadde også besøk av hjemmehjelpen min den dagen. Tenkte det var ganske effektivt å si at medisinbudet kunne komme samtidig, når jeg likevel måtte være hjemme.

Fredag gjentok jeg likegodt den effektive prosessen, jeg skulle ha besøk av moren min, og siden det hadde ringt et bud og skulle komme og levere en sittepute til en rullestol jeg bestilte for en stund siden, tenkte jeg at jeg kunne jo ta det samtidig. Når det skjer bittelitt hver dag blir man lett gående og vente på at ting skal skje, så det er like greit å slå det sammen om det er mulig.

Jeg bruker jo rullestolen mest når jeg skal på ferieturer eller liknende, blant annet hadde jeg den med meg på Kiel-fergen i høst og til Nord-Norge i sommer. Den gamle rullestolen er temmelig sliten, og jeg hadde bestilt en ny for lengst. Men hvorfor de må dele det opp sånn, og kun kom med sitteputen i dag og stolen forhåpentligvis etter hvert, skjønner jeg meg ikke på. Men de sender det vel ut når de får det på lager kanskje, ja ja.. Men uansett, det ble et par effektive dager ut av dette.

Jeg kjenner jeg er litt sliten nå, så dette ble et litt kort blogginnlegg. Det kommer en helg nå hvor jeg ikke har så mange planer, og da håper jeg på litt manusskriving. God helg!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg gjerne bloggen!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)