fredag 8. februar 2019

Prosjektet slippes i dag!

Jeg vet det har blitt litt mange blogginnlegg nå nettopp, da to av dem har vært tilbakedaterte fordi jeg lå litt på etterskudd. Beklager det, altså. Men nå er jeg tilbake i nåtiden! Prosjektet jeg har deltatt i den siste uka, der min del nå er ferdigstilt, slippes på sosiale medier i dag, fredag! 

Det er i allefall den beskjeden jeg har fått. Sånn som jeg forsto det skulle det slippes på en Facebook-side, men også generelt på Facebook og på Instagram. Nå har jo ikke jeg Instagram, men på Facebook finner jeg det nok!

Jeg er litt smånervøs nå, for selve resultatet ble veldig personlig og det var et par ting jeg ikke rakk å si fra i tide om at kanskje kunne vært endret litt. Blant annet kunne jeg kanskje ha holdt meg litt mer konsekvent til nåtiden, men litt sent å tenke på det nå. Som du kanskje skjønner har jeg fått lov til å ta en titt på forhånd. Det var noen her tidligere som gjettet på at det kanskje var en artikkel, men det er ikke akkurat det, nei.

Det vil alltid være småpirk man finner ut etterpå når det gjelder ens egne publiserte prosjekter, men alt i alt er jeg ganske fornøyd, bare litt småengstelig for hvordan folk vil reagere. Grugleder meg, seriøst veldig nervøs nå... Og jeg vet ikke helt om det bare vil holde seg inne på den konkrete siden, eller om det vil poppe opp helt plutselig. 


Og det har igjen, som noen har kommentert her på bloggen tidligere, vært litt vanskelig å være konkret før prosjektet slippes, ettersom dette er eksterne aktører som står bak selve prosjektet. Og da kan jo ikke jeg gå ut og fortelle hemmeligheter!

Men da er du advart; Ikke la deg sjokkere for mye. God fredag!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Kjenner du noen som kunne være interessert i bloggen min, så tips dem gjerne!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så kjapt dette gikk, da! Spennende! Ble ikke klok nok til at jeg kan finne prosjektet, men antar at du lenker direkte til det etter hvert? Jeg er på FB men tror det er ganske forskjellig hva vi får opp der, så regner ikke med å få opp dette prosjektet i feeden min.
    Uansett, håper du skriver mer om det senere :)

    SvarSlett
  2. Hei igjen, og takk for kommentar! Det ser dessverre ikke ut til at de har greid å ferdigstille produktet sånn at det ble sluppet i dag likevel, for jeg har ikke funnet det, verken på Facebooksiden deres, nettsiden eller noe annet sted. Jaja, da kommer det nok til uken. Så får jeg tid til å gruglede meg litt mer så lenge.. :-) Jeg kommer tilbake til saken når jeg vet mer! Riktig god helg :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)