søndag 21. april 2019

Ingen god skrivepåske i år.

Det gjorde seg med en påskelunsj!
Det gjorde seg med en
påskelunsj!
Det gjorde veldig godt å komme seg ut av leiligheten og spise påskelunsj hos min tante på påskeaften. Der var det fullt hus, og jeg kjente ikke alle fra før, men mange. Moren min var også der, og den opprinnelige planen var at hun skulle besøke meg den dagen, inntil vi plutselig ble bedt på påskelunsj. Veldig hyggelig, da!

I påsken fikk jeg svar på mitt spørsmål om når deadline er, for artikkelen jeg litt motvillig påtok meg å skrive. Men det hjelper i allefall med en konkret deadline som holdepunkt når man sitter og skriver. Det er i allefall min erfaring. Da føles ting fort litt mer reelt. 


Planen min var at jeg skulle bruke påsken til artikkelskriving, men denne påsken ble jo ikke hva den skulle. Fordi jeg har vært ganske dårlig har jeg ikke fått gjort stort med skrivingen, jeg har måttet ta ting i mitt eget tempo. Litt blogging har jeg fått til, men ellers har det vært dårlig. Heldigvis er deadline på artikkelen min et stykke frem i tid, men det hadde jo vært greit om jeg greide å følge mine egne planer likevel, da.

Det har som du skjønner vært en litt utfordrende påske, så nå kan det vel bare gå fremover?


Takk for at du følger bloggen min! 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Heisann! Så spennende med artikkel, hadde visst ikke fått med meg det. Har du deadline fram tid er det jo ikke så farlig om du ikke fikk gjort så mye med den i påsken. Selv har jeg prøvd å skrive litt hver dag i påsken, men de fleste tror visst at jeg har langfri hver gang jeg er i feriehuset mitt. Sannheten er jo at jeg ikke fortjener noen ferie i år, for hittil har ikke jobbene akkurat stått i kø. Så, nå skal det bli godt å returnere til hjemmekontoret igjen. Fin uke!

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for kommentar! Deadline ligger litt frem i tid ja, så det skal nok gå bra.
  Nei, det er kanskje ikke alltid så lett for alle andre å forstå at skribenter og forfattere ofte er på jobb selv om de er bortreist! :-)
  Fortsatt fin uke til deg også!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)