torsdag 16. mai 2019

Har heldigvis litt mer tid på artikkelen.

Man lærer heldigvis av sine feil, tror jeg. Tirsdag var jeg hos tannlegen, og var nøye med å få med meg begge krykkene hjem! Ville jo ikke gjenta feilen jeg gjorde på generalforsamlingen i forrige uke! Jeg var ellers fornøyd med at jeg hadde null hull, og nå skal jeg ikke til tannlegen før i november!


Så var det denne artikkelen min da. Ja, hva skal jeg si? Jeg har somlet alt for lenge, eller vært litt lite inspirert, kanskje. Pluss hatt tusen andre ting å tenke på. Jeg får gjøre et skippertakarbeid nå. Jeg holder jo på, men føler liksom at jeg ikke kommer i mål.

Onsdag kveld skrev jeg en tekst jeg selv syntes var bra, men dessverre for artikkelen, så var det noe jeg sannsynligvis kan bruke i bokmanuset mitt, ikke i artikkelen. Men ok, bra likevel. Som du kanskje har skjønt, synes jeg den artikkelen jeg skriver er en vanskelig tekst å skrive. Jeg finner hundre unnskyldninger til å gjøre noe annet. Men jeg har ikke tenkt å gi meg. Jeg vet jeg satte meg 16. mai som mål, men det målet satte jeg selv, så jeg har mer tid å gå på. Heldigvis.

Jeg er så heldig at jeg bor sånn til at jeg har god utsikt til det lokale 16.mai-toget som passerer utenfor blokken jeg bor i, hvert år. Siden jeg vet at det kommer, passer jeg på å få med meg dette hvis jeg er hjemme. Og nå i dette fantastiske været, er det ekstra hyggelig! Som tidligere omtalt i bloggposten Tilskuer til Dagen før dagen, gikk jeg selv i 16.mai-tog med barnehagebarn i mange år, da jeg jobbet i barnehage.

Det er mye å tenke på for tiden i forhold til skriving, syntes jeg har en del å ta tak i nå. Nå får vi nesten feire 17.mai først. Og som det ble kommentert her på bloggen tidligere; Jeg skal huske å få med meg begge krykkene hjem da også.

Ha en flott syttende mai, alle sammen!


Takk for at du følger bloggen min! 


Hyggelig med det tradisjonelle sekstende mai-toget.
Hyggelig med det tradisjonelle sekstende mai-toget. -------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)