lørdag 30. november 2019

Tilbake til egne tekster.

Det har vært en periode nå med flere eksterne arrangementer med venners bokslipp og maleriutstilling. Men nå er det er absolutt på tide å ro seg litt tilbake til egen skriving! Men det er fint å gjøre helt andre ting innimellom, som likevel har med skriving eller kunst og kultur å gjøre. Jeg føler at jeg lader litt da, og lar meg inspirere av andre. Man trenger det også.

Og ja, jeg vet at jeg kanskje var litt vel personlig og skrev mye om transporten også på  blogginnlegget om forfatterslippet jeg var på, men samtidig er det greit å være litt personlig, leseren skal helst ikke være i tvil om at det kommer fra Gro Jeanettes blogg

Straks første desember, det går fort mot jul nå. Jeg har fått unna litt handling og innpakking. Vi har jo flere bursdager i nærmeste familie i første del av desember, så det er godt å være litt tidlig ute. Denne uka mottok jeg forresten det første julekortet!


Jeg kan kanskje røpe at jeg har sendt inn et par diktbidrag til en antologi, men vi får se, da. Et av diktene er av eldre årgang, men det andre er fra mai i år. Jeg fortalte forresten om skrivingen av det diktet i bloggposten Det ble et dikt i stedet. Jeg tror nok ikke jeg kommer med i den antologien, men det er jo lov å håpe?Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Nå ligger jeg eviglangt på etterskudd med alt som gjelder blogg. Skal lese dine tidligere poster, men bare et lykke til med diktene du sendte inn! Sånn er alltid spennende uansett utfall. Skulle ønske jeg var litt flinkere selv til å sende fra meg tekster, selv om jeg jo ikke skriver dikt så finnes det jo andre muligheter.

    Fin start på adventstiden!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Veldig hyggelig med kommentar fra deg igjen! Ja, noen ganger kan det være fristende å skrive litt andre ting også, enn bare det manuset man fokuserer på til vanlig. Og siden det bød seg en mulig anledning til deltakelse, tenkte jeg at det var spennende å prøve i hvertfall.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)