mandag 21. mars 2022

Flott Kiel-tur med familien.

Solnedgang sett fra Kiel-fergen.
Solnedgang sett fra Kiel-fergen.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
I helgen var jeg på flott Kiel-tur, i anledning en syttiårsdag i familien. Veldig flott å bli invitert på en sånn feiring!

Jeg var imidlertid nesten litt usikker i forkant, siden det har vært så mye restriksjoner på grunn av korona, men også når det gjelder problemene rundt om i verden for tiden. I tillegg var jeg ikke helt i form, men jeg fant ut at jeg selvsagt måtte være med på Kiel-turen likevel, og det gikk seg til etter hvert.

Rett før jeg reiste ble det mye prioritering av bokmanuskript. Jeg var så inspirert, at det var så vidt jeg rakk å pakke og gjøre det jeg skulle! Jeg satte også stor pris på at jeg ble hentet hjemme av turarrangørene, det forenklet det hele veldig.

Jeg hadde egentlig også en plan om å skrive et  blogginnlegg direkte fra Kiel-turen, men det rakk jeg ikke. Det var alt for mye som foregikk i løpet av den korte helgen. På grunn av sykdomstrøbbel ble det blødermedisin to dager på rad, men sånt kan skje. Jeg synes forresten det var flott at vi ble tilbudt et HC-bord, som var strategisk plassert inne i matsalen, så jeg slapp å gå så langt.

Utenfor bokhandel i Kiel.
Gro Jeanette utenfor bokhandel
i Kiel.
(Foto: Privat)
Da vi gikk i land i Kiel, måtte jeg selvsagt få tatt et bilde utenfor bokhandelen. Det ble ingen tyske bøker på meg, da. Jeg hadde tysk som valgfag på videregående skole for over tretti år siden, men har ikke praktisert språket etterpå. Jeg nøyde meg derfor med en liten kjøleskapsmagnet med bilde av byen, formet som et postkort som minne. Men det ble desto mer handling på båten etterpå!

Det var ellers flott vær på turen, så det var fint å sitte ute i Kiel.

Les gjerne også mitt blogginnlegg for over tre år siden; 
Med rullestol på Kiel-fergen.

 Takk for at du følger bloggen min!
 ----------------------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?