søndag 29. mai 2022

På tide å ta fatt på manuskriptet igjen!

Jo da, ting går seg til etter hvert. Jeg har som sagt vært ganske sliten, og manusarbeidet har krevet litt for mye av meg de siste dagene. Det ble både litt pause i skrivingen og noen ekstra runder med manuskriptet etterpå. 

Jeg hadde jo så god oversikt over skrivearbeidet mitt og følte at jeg straks nærmet meg mål, men det er utrolig hva som kan dukke opp  når man går nøye gjennom.

Men jeg tror at det hjalp litt med en hyggelig familielunsj i Bærum på Kristi Himmelfartsdag! Noen ganger kan det være greit å se folk og snakke om noe annet. Pause, heter det visst.

I dag fikk jeg plutselig inspirasjonen tilbake igjen, og da kan alt skje! Så dagen i dag har blitt brukt godt, og har handlet mye om redigering. 

Kanskje du også vil lese hva jeg skrev om på bloggen på denne dagen, for nøyaktig et år siden;
Bedre oversikt over prosjektet enn skrivebordet

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!
 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Pauser er absolutt viktig, og det er vel også helt naturlig at inspirasjonen kommer og går. Kunsten er nok å jobbe selv om man ikke er direkte inspirert, men ja - jeg har nok lengre perioder uten enn med manusjobbing. Har jeg spurt tidligere om hvor mange tegn manuset ditt er på? Er det for langt, som mitt, eller er ikke lengden noe stort tema?

  SvarSlett
  Svar
  1. Lengden på enkeltkapitler er et tema hos meg for tiden, noen av dem er litt for lange. Jeg synes jeg kutter og flytter på avsnitt stadig vekk, selv om jeg også ser det blir bedre :-) Jeg tror egentlig ikke lengden på selve manus er det største problemet, men er ikke sikker. Manus er nå på 76271 ord. Takk for kommentar!

   Slett
 2. Enig med Hr Kreatur: Pauser må til :)
  Skal du sende inn manuset på nytt? Jeg har jo lyst til å lese boken din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, viktig med pauser. Denne gangen var jeg helt utslitt, og måtte helt vekk fra manus litt, men nå er jeg veldig tilbake! Ja, planen er å sende inn manus, men jeg er enda ikke helt sikker på når det vil bli. Det er jo blir ferie snart, litt usikker på om manus da blir liggende på forlaget hele ferien uten at det skjer noe, og da er det kanskje like greit å vente? Jeg får ta den avgjørelsen når det nærmer seg ... Takk for kommentar!

   Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)