søndag 19. juni 2022

Skriving, oppgradering, venninnekaffe og litt til

Siste dag i en litt lang, men innholdsrik uke! Her ble det litt av alt; skriving, praktiske ting hjemme, venninnekaffe og litt mer.

Første del av uken ble det en god del redigering i bokmanuset mitt. Det gikk også med en del tid til venting, for å lage avtale med elektrikerne jeg fortalte om. Da de kom fredag morgen, ble det som sagt utrettet flere forbedringer her hjemme, veldig glad for det! 

Torsdag, mens jeg fremdeles ventet på elektrikerne, hadde jeg tid til en kaffepause midt på dagen, hjemme hos min nabo og venninne i samme blokk. Heldige meg, som har ei venninne som nabo! Det ble mye skravling, som vanlig!

Denne uken kom også Blødernytt i postkassen, med blant annet et hyggelig referat fra årets Damenes helg, som jeg var med på i slutten av april. Denne gangen var det ikke meg som hadde skrevet artikkelen til bladet. Jeg hadde sagt fra meg dette arbeidet akkurat denne gangen, fordi jeg syntes jeg har hatt nok med bokmanuset mitt og annet nå. 

Jeg har jo skrevet artikkelen om Damenes helg så mange ganger opp gjennom årene, så det kunne jo være greit med litt variasjon for bladet også, tenkte jeg. Et hyggelig fellesbilde av alle oss damene kom også med.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)