onsdag 10. mai 2023

Jeg er alt for pirkete!

Jeg har sittet med manus til klokken tre om natten nesten hver natt de siste to ukene, og har til tider vært helt utslitt. Det spørs om jeg nok er for pirkete når det gjelder egen tekst. Tåler ikke å se mine egne skrivefeil, da må jeg inn og redigere! 

Det har også vært dårlig med sosialisering. Var i et bursdagsselskap hos familie denne uken, men når det gjelder venninnene mine har jeg elendig samvittighet... Det er jo ikke det at jeg ikke vil treffe dem, men min harde prioritering som er problemet. Jeg kommer tilbake til dem! Snart! Har vært superstresset i det siste, fordi  jeg forsøker å komme i mål med manuskriptet mitt. 

Men fordi jeg har forsøkt å få unna mye arbeid nå, har jeg også vært veldig sliten. Det kan bli litt mye av og til!

Er jeg helt alene om dette med pirking, eller er det andre også som pirker mye på egne tekster?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Jeg pirker også :) Riktignok ikke til langt på natt, men det er veldig vanskelig å lese en eneste setning uten å justere noe. Jobber nå med kryp-romanen, og i en fase hvor det er meningen å *ikke* fokusere på tekst men på helhet, og har vel blitt litt flinkere til å la være å forbedre setninger etc, men noen ganger greier jeg bare ikke å la være. Da tar jo også gjennomlesingen mye mer tid enn nødvendig.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det hadde nok blitt bedre om jeg fikk ferdig hele strukturen først, helt enig. Men det er lett å være etterpåklok. Nå er jeg nesten ferdig med denne runden, heldigvis. Så for tiden er det vel mest ... pirking... :-)

      Slett

Vil du kommentere dette blogginnlegget?