mandag 1. mai 2023

Hyggelig at det lille biblioteket er tilbake!

Hyggelig med flagg  første mai!
Hyggelig med flagg
 første mai!
(Foto:
Gro Jeanette Nilsen)
I dag har søsteren min og jeg vært ute på lunsjbesøk hos mamma. Veldig koselig å finne på noe på første mai! Dette var bursdagen til min mormor,  som jeg har nevnt her tidligere, i blogginnlegget Hyggelig å henge ut flagget. Det var dessverre ikke så fint vær i dag - det kan en vel ikke si når det snør og sludder i mai - så vi måtte sitte innendørs. Men vi koste oss likevel!

Det var også veldig hyggelig å se at Rykkinntoppens bibliotek er på plass igjen. Det lille biblioteket som er laget i stand i blokken der mamma bor, ble tatt vekk for en stund siden. Jeg trodde faktisk at det ble borte for godt, og syntes det var så synd. Jeg hadde også donert noen bøker til dem, som jeg skrev om i blogginnlegget Julebok på plass hos minibiblioteket.

Rykkinntoppens bibliotek er tilbake!
Rykkinntoppens
bibliotek er tilbake!
(Foto:
Gro Jeanette Nilsen)
Det var derfor veldig gledelig å se at de likevel greier å drive konseptet videre!

Ellers denne uken har det blitt mye redigering av bokmanus, som vanlig. Det går i ett her, men et og annet pusterom for å treffe familien må være lov :-) 

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 




------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)