fredag 19. mai 2023

Jeg feirer ti år som blogger!

Gro Jeanettes ti års bloggjubileum!
Det har som jeg snakket om i går vært fine festdager i mai, men her kommer en til; I dag fylte bloggen min ti år! Det føles litt rart, og litt stort på en gang!Det var spennende å begynne å blogge personlig for mange år siden, og finne sin plass inne i bloggverdenen!  Det er vanskelig å trekke frem konkrete bloggposter eller hendelser, og mye handler om manuskriptet mitt og skribentlivet for øvrig, og rundt det å skrive om å leve med kronisk sykdom. Jeg har lært mye på denne tiden - om blogging, skriving og ja, i det hele tatt!

Jeg har ikke gjort så mye ut av akkurat dette jubileet i dag, bare helt vanlige oppdateringer og redigering i bokmanuskriptet mitt.

Hvis du vil følge bloggen min, eller kanskje på Facebook-siden eller Twitter, er du selvsagt hjertelig velkommen!

Les gjerne også min aller første bloggpost fra 19. mai 2013; Dagbok på nett! 😄


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så masse med jubileum! 10 år er jo litt av en bragd, en ting er at årene går helt av seg selv, men du har jo vært aktiv på bloggen hele tiden og det kommer ikke alltid like mye av seg selv. Godt jobba! Hvordan feiret du? :)

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar med gratulasjon! Jeg feiret ikke så veldig, hadde ikke tid til det, og hadde jo nettopp gjort unna andre festdager. Så det ble mest redigeringsarbeid på manus. Men hyggelig å oppdatere litt om det på bloggen, da! Og du har vel blogget omtrent like lenge, mener jeg å huske.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)