tirsdag 13. juni 2023

Takterrasseutsikt og kulturelt innslag.

Jeg så Oslo fra takterrasse i femtende etasje i går! Og jeg var til og med så heldig at det var flott fotovær! Jeg fikk tatt over tjue bilder i løpet av de få timene, og mange av dem var fra takterrassen og utsikten.

Anledningen var lunsjbesøk hos ei hyggelig dame jeg kjenner, venninne av min tante. Vi var fire damer som studerte utsikten fra den store, flotte terrassen den mandagen. Og til de som måtte lure på det; Ja, det gikk heis opp til takterrassen!

Da vi skulle spise lunsj kom også barnebarnet til den fastboende damen. Jenta som avslutter 5. klasse i disse dager, hadde fiolinoppvisning for oss, og spilte gjennom repertoaret sitt. Jeg forsto det sånn at hun skulle fremføre det på en avslutning ganske snart. Det var et veldig hyggelig kulturelt innslag, som vi alle var imponert over!

Jeg trodde jeg da hadde fått dagens kunstdose, men det ble likevel litt manusredigering  senere den kvelden, etter at jeg hadde kommet hjem. Da var jeg nok inspirert etter musikkinnslaget, frisk luft og hyggelig selskap.


Gro Jeanette Nilsen ser Oslo fra takterrasse i femtende etasje.
Gro Jeanette Nilsen ser Oslo fra
takterrasse i femtende etasje.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!
 
 Takk for at du følger bloggen min!
 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?