mandag 20. november 2023

Almanakken min for 2024 er klar!

Nyinnkjøpt almanakk for 2024.
Nyinnkjøpt årsplanlegger for 2024.
Da jeg var innom fastlegen på fredag, tok jeg også en rask handlerunde, egentlig bare for å titte. Da fant jeg  den perfekte almanakken for kommende kalenderår. Jeg har til og med begynt å fylle den så vidt! 

Jeg tenkte at kanskje du som leser bloggen min vil se. På fotoet er det kanskje ikke så lett å se at den er lyserosa, og den matcher den rosa fargen på bloggen min. Det ble litt rask bilderedigering, måtte fjerne litt av bakgrunnen. Men du får vel litt inntrykk likevel.

Jeg vet mange kun bruker digitale kalendere for tiden, men selv er jeg veldig glad i en håndfast årsplanlegger, og jeg liker å studere terrenget litt og se hva som fins. For en måned siden tittet jeg også etter dette, men da fant jeg ikke noen jeg likte. Det var nok litt for tidlig, så jeg valgte å vente. Det var tydeligvis ikke så dumt. Veldig fornøyd  :-) 

Hva slags kalender eller almanakk bruker du?

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Kun et tekstdokument med gjentakende uke/månedsplan, som jeg har brukt i mange år. Ikke noe jeg setter meg i godstolen med et glass vin for å hygge meg med planer for kommende uke, akkurat. Men prøver å ha dokumentet åpent mens jeg jobber, mest for å sikre at jeg er innom de fleste rutinene hver uke. Må innrømme at det har sklidd litt ut, men tanken er fortsatt god. Brukte filofax for en del år siden, og var litt frelst, men det var før jeg hoppet av gamlejobben.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentar! Jeg har også brukt flere forskjellige kalendere, også Filofax, men de siste årene har jeg likt å velge ut en årsdagbok som jeg liker rent personlig. Ikke kjempeviktig, kunne godt brukt en annen slags, men jeg har syntes det har vært litt gøy å gjøre det litt personlig.

      Slett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?