mandag 22. januar 2024

Snart på tide å fullføre?

Den siste uken har det vært litt mye å ta seg til, og det har visst gått litt utover bloggingen. Jeg holder fremdeles på å avslutte bokprosjektet mitt. Hvor vanskelig kan det egentlig være? Vel, jeg finner stadig en grunn til å lese gjennom et kapittel på nytt...

Nå som jeg antakelig etter hvert skal sende inn manus til forlag, lurer jeg jo på hvilket forlag jeg skal sende til denne gangen, for det er noe av det som gjenstår å avklare. Usikker på om det er vits i å sende til forlag som takket nei i forrige runde? På en annen side mener jeg at det er større muligheter med den manusversjonen jeg sitter med nå.

Altså, jeg har flere ganger sendt om igjen til samme forlag, men en dag må en vel innse at nok er nok og at det er på tide å se seg om etter et forlag som kanskje er mer interessert? Har du som skriver en mening om dette, eller sender du til alle forlag på en gang?

I går var søsteren min og jeg ute hos mamma i Bærum på besøk. Veldig koselig, og godt med en avveksling fra skrivingen! Men nå er det på tide å komme seg inn i manuset igjen og fullføre!

Jeg har laget meg en liste over de gjøremålene som står igjen før jeg avrunder. Av små detaljer, og større gjøremål. 


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja det er veldig vanskelig å sette punktum. Trøsten får vel være at om du får napp, så blir det rikelig anledning til å redigere mer :)
    Jeg har bare sendt in 2-3 ganger i nyere tid, og da bare til ett forlag om gangen. Har lest at noen sender til et par i slengen, det kan visstnok skjerpe dem hvis de får vite at også et annet forlag har fått tilbud fra forfatteren samtidig. Men samtidig så mister du jo ev muligheten til å sende redigerte versjoner. Tror nok det skal store endringer til for at et forlag som først takket nei skal ombestemme seg. Jeg ville heller prøvd meg hos nye.
    Du vet sikkert at forlagene gjerne har litt ulike fokus, siden du verken skriver krim eller typisk roman er det kanskje noen som skiller seg litt ut, og som du bør begynne med? Jeg vet lite om dette, men du finner nok litt info på nettsidene deres. Ev kan du maile dem for å lodde stemningen for din sjanger. Blir spennende å følge uansett! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Ja, jeg vet at forlagene ofte har ulikt fokus når det gjelder hva slags manus de satser på å ta inn. Når det gjelder innsending har jeg gjort litt av hvert. Lenge sendte jeg kun til et forlag av gangen. Våget ikke noe annet, for det virket som de ville at man kun skulle sende til en og en. Men det tar jo veldig lang tid.

      Så etter hvert har jeg sendt til noen om gangen, men da pleier jeg å opplyse om det. Og som du sier kan det jo hende det skjerper litt å høre at man sender til andre også.

      Slett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?