tirsdag 13. februar 2024

Har hatt noen dagers skrivepause.

Blomster fra familien.
Blomster fra familien.
Det har blitt noen dagers pause fra skrivingen, både når det gjelder manuskriptet og bloggen. Det ble plutselig veldig travelt, akkurat som om det ikke er det hvert år på denne tiden...?!

Jeg har feiret bursdag med familien på besøk, og så var det jo litt ting og tang å ordne i forkant av dette også. Vi var ni personer tilstede, en person kunne ikke komme på grunn av studier utenbys.

I det ene bursdagskortet jeg fikk sto det Gratulerer med 24 års-dagen, og det var jo strengt tatt å trekke fra noen år...! I et annet bursdagskort, sto det at jeg er yngre enn jeg noen gang kommer til å bli, og det er jo sant...

Av bursdagsgaver som berører hovedtemaene i bloggen, helse og skribentliv, kan jeg jo nevne et gavekort på fotpleie, og penger til kjøp av ny ipad. Jeg har en ipad fra en del år tilbake, som jeg vurderer å fornye etter hvert. 

Jeg har lenge hatt en ambisjon å faktisk få levert inn manuskriptet til forlag før bursdagen min. Det viste seg å ikke være mulig å få til, det gikk nesten, men kom ikke helt i mål. Det skyldes at selv om jeg anser manus som egentlig ferdig, trenger det en siste omgang med gjennomlesning, som jeg snakket om i bloggposten Hvordan arbeider du i redigeringsprosessen?.

Det ble naturlig nok et lite avbrudd i korrekturlesingen i manuskriptet nå. Men nå er jeg på plass igjen!


Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?