onsdag 17. juli 2024

Det er vel bare ryggen, nå kanskje?

Da har jeg fått kommet meg mer tilbake til meg selv igjen, etter opplevelsen med da jeg måtte ringe etter hjelp.

Jeg har fremdeles veldig vondt i ryggen, spesielt om morgenen og første del av dagen, men også senere kjenner jeg det godt. Men jeg tror ikke det er blødning involvert i dette, uten at jeg kan være helt sikker. Jeg lurer litt på det på begynnelsen av dagen, men siden det går seg til etter hvert, tror jeg ikke det. Jeg tror vel at det "bare" er ryggen nå. Selv om det altså ikke bare er noe bare.

Vurderer å ringe fysioterapeut, men siden det er sommerferie er det vel lite trolig noe poeng, pluss at jeg regner med det er ventetid der. Jeg fikk en gang noen ryggøvelser jeg kunne gjøre hjemme når jeg hadde vondt i ryggen. Den gangen syntes jeg det hjalp litt.  Jeg har prøvd meg på dette nå også, etter at hofteblødningen ble borte, men jeg synes ikke det hjelper. Men jeg må sikkert holde på litt lenger før jeg ser noe resultat.

Jeg har kommet meg tilbake til manus igjen, og bare det i seg selv er god medisin. For jeg føler at jeg blir dratt inn i pc'en og manuset, og greier å konsentrere meg igjen. Veldig fornøyd med det! I går hadde jeg besøk av tanten min og mamma, veldig koselig, selv om de så at jeg ikke var helt bra.


Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?