onsdag 14. august 2024

Nabofest, manusarbeid og snart på MR.

Hagefest med naboene. (Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Hagefest med naboene.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Her på bloggen har jeg visst ikke vært på noen dager. Mandag var det hyggelig nabofest i borettslaget, med grilling ute på plenen i det nydelige været.

Spesielt fint for meg at det var her hjemme, ettersom jeg har orket lite i sommer på grunn av store smerter. Nå greide jeg heldigvis å delta, men må innrømme at jeg fikk litt hjelp av nabovenninnen, veldig glad for at hun kunne komme og bære ned noen ting for meg. 

Om noen dager skal jeg på MR røntgen med rygg og hofte. Jeg er spent på hva de finner ut der, eller om de greier å finne ut noe. Veldig glad jeg blir tatt på alvor og undersøkt i allefall. Det kan vel kanskje ta litt tid før jeg får svar.

Jeg må jo si jeg er litt bekymret, måtte jo
avlyse ferieturen til Nord-Norge nå i sommer. Om en stund skal jeg reise til Spania, og er jo spent på hvordan det skal gå.

Det går heldigvis bra med redigeringen av manuskriptet for tiden. Jeg har mer ork til manusarbeid nå, enn jeg hadde for bare noen dager siden. Jeg må jo bare velge å se det som et godt tegn?


 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så hyggelig med hagefest! Det er mange år siden vi hadde noe sånn her hvor jeg bor, men det var veldig kjekt. Og greit med kort vei hjem :) Håper den undersøkelsen din gikk greit og at du får noen svar. Nå kommenterer jeg her uten å ha lest de siste innleggene, du har kanskje skrevet noe mer der. Uansett er det kjedelig å vente på svar. Og snart Spania-tur?! Du har det jammen mer travelt enn meg, jeg må nøye meg med en tur til feriehuset om ikke så lenge. Vurderte å bestille vinterens skrivereise, men bestemte meg for å drøye det litt.

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, gøy med hagefest! Jeg har vært til undersøkelse på sykehuset ja, tenkte jeg skulle si noe om det i et blogginnlegg, men har visst ikke kommet så langt ennå :-) Det gjenstår å se om det blir Spania-tur på meg, men jeg håper det.

    SvarSlett

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?