lørdag 7. september 2013

Bokanmeldelse, midt oppi alt det andre!

Du stusset nå kanskje, da jeg plutselig la ut en bokanmeldelse om en barnebok, midt oppi alt snakket mitt om egen skriving og egen helse. Men det er sånn, at innimellom alle de andre skriveprosjektene mine, har jeg skrevet et par bokanmeldelser også, om bøker som har gjort inntrykk på meg. På en eller annen måte. Enkelte av disse bokanmeldelsene har startet som skoleoppgaver, og jeg har bygget dem ut i etterkant.

Barneboken "Farvel Rune" handler om barns sorg og bearbeiding av sorg, og om død. Så den holder seg faktisk godt innunder mine temaer for bloggen min, som er helse og litteratur. Boken har jeg stående i bokhylla, og ettersom det er en bok jeg har arbeidet meg gjennom i pensum i førskolelærerutdanningen for noen år siden, er det en bok jeg synes jeg kjenner godt og er blitt glad i. Vi skulle skrive oppgave om en barnebok, men jeg husker ikke om alle måtte skrive om den samme boken eller om vi kunne velge. Uansett, barneboken "Farvel Rune" av Marit Kaldhol gjorde sterkt inntrykk.

Kanskje finner jeg på å skrive om en annen bok senere, men jeg er enig i at dette er en liten avstikker fra det jeg vanligvis skriver om. Har du lest denne boken, forresten? Har du en mening om den?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Ja, har lest den. Den gjorde særlig sterkt inntrykk på oss barna, fordi vår far heter Rune.

    SvarSlett
  2. Ja, det tror jeg på :-) Den boken er helt nydelig, nesten litt vond samtidig, men det er fordi den er så sterk og så godt fortalt i både ord og bilder!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)