søndag 8. september 2013

Hva søker du etter?

Skjermbilde av søkeresultatene på bloggen min.
Det jeg synes er litt spennende å se på når det gjelder bloggen, er hva folk egentlig søker etter. I det siste har det vært søkt veldig mye etter det sorgdiktet mitt som var i flere aviser i forrige uke, og det er kanskje ikke så rart. Ellers så ser jeg noen andre søkeord som går igjen. Det dreier seg om CatoSenteret, Dikt, Vepsebol, Hest og Anne-Cath. Vestly. For å nevne noe. Jeg får også mange treff på ordene Apotek, Venninne og Sykehus.


Jeg tok et skjermbilde (Printscreen) av første del av søkeresultatene. Dessverre fikk jeg av en eller annen grunn ikke med meg hele listen. Men jeg ble nok litt overrasket over enkelte søkeord, eller nøkkelord, som det egentlig heter. Ja, folk søker etter ordsammensetninger som jeg aldri har tenkt på en gang :-) På bildet ser du noen eksempler som sagt.

Ha en fortsatt fin kveld! Har du forresten søkt etter noe på bloggen min uten å få treff? I så fall hva?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

5 kommentarer:

 1. Det er knallgøy å se hva folk søker etter. Har laget en søkeside på min blogg, fordi det kom så mye jeg gjerne ville dele :)

  SvarSlett
 2. Søkeliste? Hm... Det går sikkert an ja, jeg har bare ikke satt meg inn i akkurat det ennå. Men det var litt moro å legge ut printscreens også. Jeg har fått meg noen overraskelser eller aha-opplevelser om du vil, når jeg ser søkeordene :-)

  SvarSlett
 3. Altså, bare en side hvor jeg har skrevet opp søkeord med kommentarere.

  http://fivrelden.wordpress.com/noen-av-tingene-dere-har-lurt-pa-siden-2009/

  Ja, jeg synes printscreen var en knalltøff måte å dele på. :)

  SvarSlett
 4. Jeg var så vidt innom og tittet nå, det var jo en fin måte å gjøre det på, slik du har gjort også! Veldig greit at det fins flere måter å gjøre ting på, så kan man bare velge den som er best! Skal ta en nærmere titt snart!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)