onsdag 29. april 2015

Fremdeles litt sliten etter Losby-helgen!

Fint vær på Losby Gods!
Den opprinnelige planen var at jeg, nå som jeg er tilbake i hverdagen igjen, i dag skulle skrive et lengre blogginnlegg om turen til Losby Gods, som jeg fortalte så vidt om sist. Jeg har imidlertid hatt utrolig lite overskudd både i går og i dag. Først av alt er jeg veldig sliten etter helgen, pluss at jeg hadde regulert på dagene for medisinering, og hatt ganske vondt i beina. Selv om man bor på hotell, og kanskje nettopp der, blir det mye gåing i korridorer etc.


Men det jeg har fått gjort, ja i tillegg til å pakke ut, vaske klær og de vanlige tingene, er at jeg har fått gått igjennom bildene jeg tok i helgen, og jeg kan fortelle at jeg tok 101 bilder, men har luket ut noen ettersom ikke alle var like bra, pluss at noen var litt like. Jeg har nå redigert dem, og lagt et lite utvalg ut på den private profilen min på Facebook. Takk for flotte kommentarer der fra de som var med på turen, samt noen andre venner. Kjempehyggelig at bildene engasjerer!

Blant annet la jeg ut et samlebilde av oss alle, hvor jeg fikk kommentaren "Tusen takk for laget, damer. Et flott samvær i vakre omgivelser" (sitat NN.) Det er en ganske nøytral kommentar, så jeg håper det er i orden at det siteres til den. Jeg er ellers veldig forsiktig med hva jeg siterer direkte fra folk jeg ikke har spurt på forhånd eller lenket til.


Og ja, jeg tok et bilde av dokumentmappen min sammen med en blomst ute på verandaen i det fine været på søndagen, som du ser.
Det kommer flere bilder og et mer omfattende referat snart. Jeg skal forsøke å legge det ut i løpet av torsdagen. Jeg har som sagt ganske mange bilder, så jeg tror ikke det skader at jeg bruker et av dem her!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en kjekk tur til tross for mye korridortrasking, og behov for å ta deg litt inn igjen etterpå. Godt med litt avveksling fra hverdagen, det blir gode minner av sånn :)

    SvarSlett
  2. Takk for det, ja man kan leve lenge på nye opplevelser og nye steder, så at man blir litt utslitt et par dager i ettertid får man nok bare tåle. Så lenge man synes at turen var verdt det, er jo alt helt toppers! :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)