tirsdag 2. juni 2015

Først legetime, deretter premie!

Jeg så aldri noe til den varslede vannstengingen som jeg fortalte om sist, så da ble nok ikke det noe av, i hvert fall ikke hjemme hos meg. Det er jo bra. Det er blitt juni, men det har vel sjelden regnet mer enn i dag. De slusene stenger visst ikke, i hvert fall!

I dag gikk turen til fastlegen. Jeg trengte som tidligere nevnt en legeattest, samt å få fornyet en resept. Fastlegen er som jeg har fortalt en hyggelig fyr. Jeg var vel mer spent på om HC-bilen min var samarbeidsvillig i dag, og det var den faktisk. Nesten utrolig, etter hvordan den har herjet og kjørt sitt eget løp mange ganger, som for eksempel nå sist da jeg måtte ha bilhjelp hjemme. Jeg hørte den prøvde seg med å kneppe litt i bakdøra i dag også, men det skjedde ikke noe mer, så det gikk bra.

Etter legetimen var jeg innom bokhandelen Torvet Bok og PapirFyrstikktorget, alltid hyggelig å komme tilbake dit. Det var jo på Fyrstikktorget jeg handlet mest før i tiden da jeg bodde i HedmarksgatenVålerenga / Kampen. På Fyrstikktorget fant jeg også Sushitime, så jeg bevilget meg innkjøp av Sushi for å ta med hjem. Viktig å premiere seg selv etter legebesøk, eller hva? På vei inn fant jeg postkort fra en forfattervenninne i postkassen, fra Kilimanjaro, faktisk! Jeg hadde en koselig lunsj med Sushi og postkortlesing!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så koselig. Man må unne seg litt godt i blant :) God helg.

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant, man må huske å kose seg litt innimellom også, da går alt så mye bedre :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)