mandag 29. juni 2015

Informerer kilder for tiden...

Det blir mye skriving om dagen! (Og om natten!)

Jeg sitter fremdeles og retter litt på teksten til skriveprosjektet mitt, blir liksom aldri helt ferdig. Men når det gjelder kildeinformasjon som jeg så vidt var inne på tidligere, synes jeg at jeg så langt har gjort en god jobb. Jeg er ikke ferdig da, men jeg har orientert noen av de som er omtalt i prosjektet. Blant annet orienterte jeg et par venninner via Facebook, og de var veldig positive. I utgangspunktet lagde jeg en fellesmail, men fant ut at det var bedre å sende personlig mail, så kan jeg eventuelt bruke felles mail senere.Jeg har også snakket med et familiemedlem som er veldig vesentlig, og så vidt fortalt litt om det til andre familiemedlemmer. Det går seg til! Men som sagt, fremdeles har jeg flere igjen, og noen av dem er viktige kilder.

Det er vel bare å hoppe i det, kanskje? Hm... Skal se enda litt mer på teksten min først, så jeg er helt sikker på hvordan den skal være.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)