lørdag 7. mai 2016

Endelig på riktig hylle!

Kjære leser!

Jeg merker det er mye som begynner å løse seg, etter at jeg fikk den personlige historien min utgitt. Jeg er ikke så frustrert lenger, og ikke lenger stadig på leting etter hvor jeg kan sende inn manus. Jeg følte det ofte som et evig jag, selv om prosessen i seg selv også var interessant og spennende på alle måter. Men man vil jo så gjerne helt i mål...

Grunnen til at det ble så veldig altoppslukende var jo det at tilbakemeldingene ofte var litt av de samme, selv om det var fra ulike forlag. Det at tilbakemeldingene var såpass gode, men at det likevel ble nei, fikk meg til å bli veldig frustrert. Til tider var det nesten litt demotiverende (selv om tilbakemeldingene var hyggelige nok), mens andre ganger ga det meg enda mer stå på-vilje.


Nå føler jeg at jeg har landet litt, liksom. Jeg føler at jeg er litt mer der jeg skal være, og at det endelig skjedde noe på skribentfronten. Jeg har fått en viktig del av historien min utgitt, ja vel, men ikke alt. Bokmanuset om oppveksten min er jo ikke utgitt enda. 
Jeg skal fortsette å skrive, men kan roe ned tempoet litt, tillate meg å ta pauser og gjøre andre ting, tillate meg å føle at jeg ikke er i form eller har inspirasjon nok akkurat i dag. Og jeg synes faktisk det skjer litt av hvert annet på litteraturfronten også, selv om det ikke alltid er meg som trekker i trådene!

Jeg tror at jeg må få lov til å komme tilbake til akkurat dette en annen gang, da jeg ikke har helt oversikten enda.


Vi høres vel?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!  

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Skjønner det er godt å ha landet litt. Men håper jo også at et bidraget til boken som nå er utgitt kan gjøre det lettere å få utgitt hele manuset ditt. Men ja, det kan sikkert settes litt på vent, og gi plass til andre oppgaver og aktiviteter. Hvis det pt er "andre som trekker i trådene", er det kankje nye ting på gang? Spennende!

  SvarSlett
 2. Hei hei! Takk for kommentar! Ja, jeg fikk en interessant henvendelse, og må se litt hva som skjer på den fronten. Kommer vel tilbake til det etter hvert. Og ja, jeg vil selvsagt gjerne få utgitt hele boken min, det har jo alltid vært det som var målet. Men det er fint å kunne gjøre relaterte ting eller andre litt mindre skriveprosjekter underveis :-)Fin kveld videre!

  SvarSlett
 3. Det er fint når dører åpner seg og når skriveren lander. :) Heia deg.

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Fivrelden! Ja, det føles godt når positive ting plutselig skjer på skrivefronten, etter lang ventetid og mye arbeid. Sikkert nyttig å kjenne på den følelsen og ta minnet om den frem som inspirasjon senere :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)